20.6 C
Pals
Dijous, 26 maig 2022
- Publicitat -

Visca el carnaval

La nostra comarca es prepara per a una de les festivitats amb més colors i rialles de l’any: el carnaval. De fet, poblacions com Palamós, Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols ja ens han presentat els seus cartells. Tothom està preparat per mostrar el que durant dies, setmanes o fins i tot mesos han estat preparant.

Carrosses, disfresses, balls, tot aporta un caràcter festiu a la comarca, que després del temporal Glòria tots ens mereixem.

Aquesta festivitat però, no queda exempta de crítiques i discussions ja no pel format i pel significat d’aquest, sinó per algunes de les disfresses que es poden veure en algunes de les rues i/o festes de les poblacions.

Més enllà de les discussions concretes. Crec que en aquest aspecte, si volem seguir gaudint d’aquesta bonica festivitat, la societat necessita fer un exercici de conscienciació. Necessita entendre que determinades accions, per molt que des del seu punt de vista, no fereixi cap sensibilitat, totes tenen repercussions. Cal tenir en compte l’altra, aquella persona que ens veu. En definitiva, cal que,  sigui de la forma que sigui, es promocionin formes de sensibilització.

Preguntem-nos quin és el límit? Com podem tenir en compte totes les sensibilitats, perquè d’aquesta manera, tothom pugui tenir cabuda en aquesta bonica i esperada festa.

Visca el Carnaval.

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]

Més àudios