23.7 C
Pals
Dijous, 26 maig 2022
- Publicitat -

Maurici Jiménez proposa “repensar” el passeig pels efectes del temporal

L'alcalde de Castell-Platja d'Aro creu que "s'ha de trobar una solució que permeti que, sempre que hi hagi un temporal, la recuperació del passeig no suposi tanta despesa ni danys"

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’alcalde de Castell-Platja d’Aro, Maurici Jiménez, ha repassat en una entrevista al Supermatí els principals temes d’actualitat del municipi platjarenc. En relació als danys causats pel temporal Gloria, que en el cas de Castell-Platja d’Aro comportaran uns costos de 2,3 milions d’euros, ha explicat que “molt possiblement” tindran una “solució provisional” al passeig marítim per Setmana Santa, però que les obres que han de comportar la “solució definitiva” no arribaran fins al proper hivern.

En aquest sentit, Jiménez diu que ha mantingut converses amb totes les Administracions, que han promès “donar suport i planificar mesures d’emergència”, però admet que “de moment, només son paraules”. El Passeig Marítim és competència de Costes de l’Estat i, davant dels greuges que ha generat el temporal, el batlle socialista planteja “parlar amb l’Estat i la Generalitat” per “trobar alternatives que, davant d’un altre temporal, permetin recuperar més fàcilment el passeig i suposin menys despesa”. L’escoltem:

Preguntat sobre la decisió de prohibir el consum d’alcohol a la rua del Carnaval, Maurici Jiménez considera que “és un espectacle que també promou uns valors, més enllà del gaudi i la diversió, i que aquests dos es poden aconseguir sense necessitat de consumir alcohol de manera descontrolada i desproporcionada”. Afirma que, en el cas de Platja d’Aro, es pot arribar al punt àlgid de 100.000 espectadors i que “no es pot veure imatges d’un consum excessiu d’alcohol”. Jiménez també ha detallat que diversos membres de l’organització del Carnaval “faran un seguiment per comprovar que es compleix la norma”.

Finalment, sobre la desaparició de la nòria del Magic Park, l’alcalde ha manifestat que “comprar una de nova o haver-la restaurat hauria implicat un cost econòmic molt elevat” i que “si apareix un operador privat que la vulgui posar, potser podria tornar a haver-hi una”.

Recupera l’entrevista sencera aquí:

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Baix Empordà planifica la temporada de prevenció d’incendis forestals

Davant l'elevat risc d'incendi previst per aquest estiu, representants del Consell Comarcal del Baix Empordà, dels municipis de la comarca i dels cossos d'emergència s'han trobat per tractar la prevenció d'incendis.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -