Les instal·lacions del Club Tennis Aro.

Uns assaltants encaputxats van entrar la matinada de dimarts a robar a les instal·lacions del Club Tennis Aro. Se n’han endut diners, material esportiu i equipament informàtic. En total, els béns robats pugen a un valor d’uns 2.000 euros. 

Segons han transcendit ara, els fets van passar de matinada, però els responsables del Club Tennis Aro se’n van adonar dimarts al matí quan obrien les instal·lacions per començar la jornada. Després de revisar l’enregistrament de les càmeres, van comprovar que quatre encaputxats havien accedit  a les dependències cap a dos quarts de quatre de la matinada. Van forçar la porta, però sense trencar el pany ni cap vidre. Van entrar al local de la botiga i s’hi van estar una bona estona un cop desconnectada l’alarma. Els lladres es van endur uns 1.000 euros en metàl·lic, una vintena de parells de sabatilles de tennis, roba esportiva i equipament informàtic.

Les instal·lacions del Club Tennis Aro estan situades al paratge de la Gramoia del Puig, als afores de Platja d’Aro. Fa un parell d’anys ja van patir un robatori. En aquella ocasió, els lladres es van endur cables de coure que alimenten l’enllumenat de les pistes. La reparació els va costar uns 20.000 euros.