L'explosió ha causat danys materials.

Uns lladres han fet esclatar aquesta matinada un caixer automàtic a l’Estartit amb un artefacte casolà, per poder-hi robar. Els Mossos d’Esquadra ja han obert una investigació per aclarir els fets. 

A dos quarts de sis del matí, la policia catalana ha rebut l’avís d’un veí que alertava de desperfectes a una immobiliària del carrer Grècia. Quan els agents han arribat al lloc, han vist que l’origen dels danys era el caixer automàtic, que algú havia fet explotar. L’ona expansiva ha trencat vidres de la immobiliària veïna i ha provocat destrosses als aparadors i al sostre. La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos s’ha fet càrrec de la investigació per esclarir quin tipus d’explosius han fet servir els delinqüents per fer volar el caixer. Els agents han estat treballant sobre el terreny fins a quarts d’onze del matí.

No és el primer robatori d’aquest tipus a les comarques gironines. De fet, l’acció de L’Estartit coincideix amb l’anunci que els Mossos d’Esquadra i la Policia espanyola han desarticulat una banda criminal que robava diners de caixers automàtics fent-los volar amb explosius. Entre altres, se’ls atribueix el robatori per aquest mètode en una sucursal de Riudellots de la Selva, el juny de l’any passat, en què es van endur més de 7.000 euros. En principi, es descarta que tinguin relació amb el cas de l’Estartit.