Començar la setmana amb un concert és fantàstic, però si a més és dels Royal Blood encara ho és més.

Vaig tenir l’oportunitat de veure’ls per primera vegada en directe el 2015, on van oferir un majestuós concert a la Sala Apolo.

Aquesta vegada van ampliar aforament i van passar al Sant Jordi Club, que no es va omplir, però que va vibrar al màxim amb el duet britànic, que van demostrar un domini absolut de l’escenari i de les cançons. Les noves van sonar com si fossin ja clàssics del grup, i les antigues (que tampoc ho són tant i és que es van formar el 2013), van retronar per tot el recinte. Rock. Això és rock i que necessari és en un món que cada dia s’aposta més per altres estils.

El grup potser encara no té al nostre país el reconeixement que té a altres parts del planeta, però no es pot negar que tots els qui vam assistir ahir al concert vam quedar encantats i repetirem cada vegada que decideixin tornar. I arribarà el dia que ens costarà aconseguir una entrada i si no temps al temps.

A part de joies del nou disc com Lights Out o Where Are You Now?, també vam poder escoltar temes del primer disc com Little Monster, Figure it Out o un Out of the Black, que va servir per cloure una nit memorable.

SETLIST

 1. How Did We Get So Dark?
 2. Where Are You Now?
 3. Lights Out
 4. Come on Over
 5. You Can Be So Cruel
 6. I Only Lie When I Love You
 7. She’s Creeping
 8. Little Monster
 9. Hook, Line & Sinker
 10. Blood Hands
 11. Don’t Tell
 12. Hole in Your Heart
 13. Loose Change
 14. Figure It Out
 15. Ten Tonne Skeleton
 16. Out of the Black


Marc Clapés