26.2 C
Pals
Dissabte, 28 maig 2022
- Publicitat -

Rússia ha estat vetada d’Eurovisió 2022

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Després d’unes hores d’incertesa, la UER ha decidit finalment escoltar les peticions de diferents països com Finlàndia, Dinamarca, Lituània, Noruega, Països Baixos o Letònia i prohibir la participació de Rússia al Festival d’Eurovisió d’aquest any, a causa de no respectar les normes i els valors del festival. El país no ha estat expulsat (de moment) de la UER però ara per ara cap artista rus hi podrà participar.

El comunicat expressa que la decisió reflecteix la preocupació que arran de la crisis sense precedents amb Ucraïna, la inclusió d’un artista rus en el concurs d’aquest any portaria a la competició mala reputació. També expliquen que la UER és apolítica i que protegeix els valors de concurs cultural promocionant l’intercanvi internacional i la comprensió, unint a l’audiència i celebrant la diversitat a través de la música i unint a Europa en un sol escenari.

No és l’única conseqüència de la guerra de Rússia contra Ucraïna, ja que la UEFA també ha decidit canviar la seu de la final de la Champions, que finalment tindrà lloc a París.

L’entrada Rússia ha estat vetada d’Eurovisió 2022 ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Incendi a l’Hotel Panorama de Sant Feliu de Guíxols

Diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat van treballar ahir a la tarda per apagar un foc a l'hotel Panorama de Sant Feliu de Guíxols.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -