7.7 C
Pals
Dissabte, 23 gener 2021

Ryan Adams ha estat acusat de conducta sexual indeguda per algunes dones

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

Crearan nous espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes de la Bisbal d’Empordà

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà posarà en marxa un nou projecte de pacificació de l’entorn del Carrer Ample, al nucli antic. Una de les actuacions més destacades és la creació d’espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -
Ryan Adams ha estat acusat de conducta sexual indeguda per algunes dones

El cantant Ryan Adams és notícia avui, però no per cap dels discs que ha de publicar aquest any sinó per una informació que ha aparegut al diari The New York Times, publica que algunes dones han denunciat al músic per conducta sexual inapropiada. Entre les denunciants figuren la seva exdona Mandy Moore o Pheobe Bridgers, així com una altra que ha preferit no dir el seu nom i s’identifica sota el pseudònim d’Ava.

Aquesta última assegura que va tenir converses de caràcter sexual a través del telèfon quan ella era menor d’edat. El diari reconeix que la noia va mentir sobre la seva edat, però també reprodueix un missatge en el qual Adams fa broma sobre el seu comportament, que compara amb el de R. Kelly, que està acusat d’abusar de menors.

The New York Times presenta a Adams com un artista que sempre ha estat interessat en ajudar les carreres artístiques de cantants femenines, especialment les més joves. I que aquest suport tindria com a contrapartida el sexe. Les dones el descriuen com a manipulador i amb un comportament venjatiu quan elles no cedien als seus desitjos.

La que va ser la seva exdona, Mandy Moore assegura que durant l’època que van estar casats, ell li va impedir col·laborar amb altres artistes que no fossin ell i que la menystenia per no saber tocar cap instrument.

Adams ha negat les acusacions del diari i a través d’alguns tuits ha demanat disculpes a qui s’hagi pogut sentir ofès. Afegeix que no és un home perfecte i que ha comès molts errors. També relata que la imatge que es dóna d’ell a l’article és “molestament imprecisa” i alguns detalls són exagerats, tergiversats i altres completament falsos. Mai tindria relacions amb algú que sabés que és menor d’edat.

Els advocats de l’artista han emès un comunicat explicant que tal com diu Adams, mai va tenir coneixement que la noia en qüestió fos menor d’edat.

L’entrada Ryan Adams ha estat acusat de conducta sexual indeguda per algunes dones ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...

Altres notícies