25.2 C
Pals
Dimecres, 29 juny 2022
- Publicitat -

Sabíeu que s’ha fet el 4rt Curs per a Guies del parc natural?

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest any s’ha fet, a Bellcaire d’Empordà, la 4a edició del curs per a guies del Parc Natural. Es tracta d’un curs intens de 80 hores en que la meitat son sortides de camp per conèixer el territori. Durant el curs els 30 alumnes d’enguany han aprés sobre la geologia del Montgrí, la fauna i flora dels aiguamolls, els ocells del parc, la tortuga d’estany i molts altres temes de patrimoni natural i històric. També s’ha parlat molt de la gestió que s’està fent a Parc: es a dir com es fan les coses i per a que es fan. Els alumnes han pogut entendre millor les raons de les limitacions i prohibicions i asseguren que ara les veuen amb altres ulls. Amb aquest curs també es busca crear xarxa entre les diferents empreses i entitats que treballen al Parc Natural i crear un vincle entre els usuaris i els gestors del parc Natural.

Al llarg del curs els alumnes han conegut a 23 professors especialistes en la seva matèria i després d’haver aprovat un examen han obtingut un diploma i un carnet que els confirma com a GUIES ACREDITATS PEL PARC NATURAL DEL MONTGRÍ ILLES MEDES I BAIX TER.

Es preveu que al febrer del 2019 es faci la 5ª edició d’aquest curs. El lloc està encara per decidir, ja que es fa de forma itinerant per els municipis del Parc. Anteriorment s’ha fet a L’Estartit, a Ullà, a Torroella i a Bellcaire.

Us animeu a participar en el proper curs per a guies del parc i a aprendre més coses sobre el Parc Natural ?

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Joan Laporta presidirà l’homenatge a Johan Cruyff a l’Hostal de La Gavina de S’Agaró

Aquest dissabte 2 de juliol a les 19:00 hores, el president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, juntament amb...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -