10.1 C
Pals
Dilluns, 25 maig 2020

Salseta i remullada per acabar i començar l’any 

Aquest final d’any l’acabaré com vaig començar l’altre, és a dir, passats els raïms, primer ballant tota la nit i després banyant-me al mar de bon matí.

Les dues coses les faré a Sant Feliu de Guíxols, que tenen preparada la Salseta del Poble Sec la nit del 31 en aquest espai que ja es pot anomenar el temple de la Festa, que és el Guíxols Arena.

Allà, ballarem junts amb la Salseta en un concert amb entrada lliure, sí, gratis, i acabarem amb el punxadiscos Ivanote, que ara sembla que es fan dir així els DJ, una mica com ‘abantes’, que tot torna.

Qui ho havia de dir que al segle vint-i-u tornaríem a ballar en els envelats de tota la vida. No hi ha res com tenir esperit vintage i deixar-se emportar per les ganes del bon rotllo, el bon ambient, les ganes de ballar i de passar-s’ho bé en una nit tan especial. Espero ballar amb vosaltres aquest cap d’any a Sant Feliu i que la festa ens acompanyi.

Ballarem, riurem, dormirem poc o gens, i a la una del migdia del dia 1 tota una grandíssima colla de centenars de persones entrarem a l’aigua del mar de Sant Feliu de cop.

Gent de l’Empordà tota, per calmar els neguits previs i invitar-vos a venir, només us comento que ja ho he fet tres o quatre vegades abans, aquests darrers anys, i l’aigua no està tan freda com podria semblar. A més, els del Club Aquàtic Xaloc et tenen preparat després un caldo calent que entra més bé que quatre gintonics seguits.

Els meus començaments i acabaments d’any tenen aquest punt ritual: ball de nit, bany de mar de dia. No em fan cap enveja les aglomeracions de Londres, de París, o d’altres ciutats del món, sabent que aquí, a la punta sud del nostre Emnpordà, ho tinc tot a tocar: el meu mar, la meva festa i la meva gent.

Feliç 2019 a tothom.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios