26 C
Pals
Dilluns, Setembre 16, 2019
  • Notícies

Salvador Calabuig: “La Campanya Gastronòmica del Peix Blau Ganxó és una combinació d’innovació i tradició”

La 27a edició comença aquest divendres 17 de maig i acaba el proper 16 de juny

El més llegit

José Luís Vila de Ciutadans de Platja d’Aro ha sol·licitat la baixa d’afiliat

Diu que ho fa "per motius personals", però igualment seguirà sent regidor com a independent

TotsxLA BISBAL denuncia el mal estat dels passos de vianants de la principal zona escolar de la Bisbal

Xavier Dilmé considera que és un exemple més de la deixadesa en el manteniment de la via pública de la ciutat mentre que des de l'equip de govern asseguren que aquesta tasca està iniciada i s'ha hagut de posposar per temes d'humitat i pluges

Condueix begut, s’escapa de la policia i provoca el caos a Sant Feliu de Guíxols

El conductor jove va donar positiu a la prova d'alcoholèmia després de provocar una persecució pel centre de Sant Feliu de Guíxols

Lluís Puig després de les amenaces de mort: “Nosaltres, a ‘lo’ nostre”

L'alcalde de Palamós, Lluís Puig, ha rebut aquest divendres diverses amenaces de mort en forma de pintades

Submarinistes voluntaris netejaran el fons marí de Calella i Llafranc

L'any passat es van recollir més de 35 quilos de residus a Calella i Llafranc, aprofitant el dia també es vol conscienciar de la conservació marítima
Avatar
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.

El regidor de Turisme de Sant Feliu de Guíxols, Salvador Calabuig, ha passat pels micròfons de Ràdio Capital per parlar de la 27a edició de la Campanya Gastronòmica del Peix Blau Ganxó, que comença aquest divendres 17 de maig i que acabarà el proper 16 de juny. Calabuig ha explicat que són 17 els restaurants que participen enguany i que ofereixen menús que tenen un preu inferior als 20 euros i altres més elevats, que s’apropen als 40, perquè tenen peix blau. La condició, a més, és que aquest peix “sigui de la llotja de Sant Feliu”. Així detallava el regidor de Turisme el contingut d’aquests menús:

Sobre la Campanya Gastronòmica, Calabuig afirma que es fa una “barreja d’innovació i tradició” des del punt de vista culinari, i també ha dit que calculen superar la venda de més d’un miler de menús.

Pel que fa a la temporada turística, diu que continuen treballant “per desestacionalitzar-la”, i que l’objectiu és que “els hotels puguin obrir tot l’any”. Sobre la previsió per aquest estiu, assegura que la temporada “serà similar a la de 2018, però potser no tant bona com la del 2017”. Ara per ara, diu que hi ha establiments “amb un 60% d’ocupació” i que el “turisme de natura ha fet que ja hi hagi bones dades”.

Últimes notícies

The 1975 oferiran un concert a Barcelona el 9 de març

The 1975 han anunciat gira europea que servirà per presentar el seu nou disc “Notes On A Conditional Form“, que pròximament veurà la llum. La banda britànica ha afegit Barcelona entre les dates on actuarà en directe i si no passa res d’última hora serà el primer concert que el grup farà a Barcelona. The 1975…

Rosalía actuarà al Palau Sant Jordi de Barcelona el 7 de desembre

Rosalía tornarà a oferir un concert a Barcelona després del multitudinari directe que va oferir al Primavera Sound aquest any. El nou concert tindrà lloc el 7 de desembre al Palau Sant Jordi de Barcelona. Les entrades es posaran a la venda el 20 de setembre des de les 10 del matí a la xarxa…

Una delegació bisbalenca viatja a Lió per conèixer la fira de ceràmica Les Tupiniers du vieux Lyon

L’objectiu del desplaçament era conèixer de primera mà un model de fira d’èxit a Europa per preparar un nou esdeveniment de ceràmica a la Bisbal l’any 2020

Una quarantena de persones recullen tres tones de brossa del bosc de Solius

Una quarantena de persones, d’edats ben diverses, van participar ahir al matí en la jornada de neteja popular del bosc de Solius, a Santa Cristina d’Aro. La neteja popular, que va durar més de dues hores, va acabar amb la recollida d’unes tres tones de brossa, des de matalassos a sofàs, com també trossos de cotxe i molta runa d’obres.

Recullen 48 kg de residus de les platges de Llafranc i Port Pelegrí a Calella

172 voluntaris, inclosos 33 submarinistes, van participar dissabte en la neteja del litoral de la platja de Llafranc i Port Pelegrí de Calella de Palafrugell. Entre tots, van recollir més de 48 kg de residus, principalment plàstics, envasos, ampolles, vidres i restes de pesca com fils i ploms. El material recollit, després de classificar-se, es va traslladar a la deixalleria municipal.

Més notícies