12.4 C
Pals
Dimarts, 18 Febrer 2020

Salvador Calabuig: “La Campanya Gastronòmica del Peix Blau Ganxó és una combinació d’innovació i tradició”

La 27a edició comença aquest divendres 17 de maig i acaba el proper 16 de juny

El més llegit

Sancionat l’Hotel Hipócrates de Sant Feliu per tancar sense avisar

Inspecció de Treball ha sancionat l'Hotel Hipócrates de Sant Feliu de Guíxols després que al gener tanqués i deixés als treballadors a l'estacada sense poder accedir al subsidi d'atur

L’Empordà dels Maragall

La mort de la riallera i enèrgica amiga Diana Garrigosa m’ha retornat records empordanesos. Tardes a Rupià, passejades prop la mar, converses de matinada. L’he plorada amb llàgrimes agraïdes pel seu exemple de vitalitat, intuïció i caràcter.

L’Ajuntament de Palamós delimita l’espai on es farà la nova estació d’autobusos

Aquesta estació s'ubicarà entre el carrer Enric Vincke i el Pla de Sant Joan, amb un cost d'uns 2,4 milions d'euros que assumirà la Generalitat

Ràdio Bisbal ja sona des de l’antic Ajuntament restaurat

Una inversió del consistori bisbalenc de prop de 20.000 € permet les emissions provisionals des de les noves instal·lacions

Cinc Minuts Més – 17 febrer 2020: Analitzem ‘Crema la nit’ de l’Alfred García

Hem començat la setmana analitzant la lletra de 'Crema la nit' la cançó que uneix Alfred García amb Txarango.
Avatar
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.

El regidor de Turisme de Sant Feliu de Guíxols, Salvador Calabuig, ha passat pels micròfons de Ràdio Capital per parlar de la 27a edició de la Campanya Gastronòmica del Peix Blau Ganxó, que comença aquest divendres 17 de maig i que acabarà el proper 16 de juny. Calabuig ha explicat que són 17 els restaurants que participen enguany i que ofereixen menús que tenen un preu inferior als 20 euros i altres més elevats, que s’apropen als 40, perquè tenen peix blau. La condició, a més, és que aquest peix “sigui de la llotja de Sant Feliu”. Així detallava el regidor de Turisme el contingut d’aquests menús:

Sobre la Campanya Gastronòmica, Calabuig afirma que es fa una “barreja d’innovació i tradició” des del punt de vista culinari, i també ha dit que calculen superar la venda de més d’un miler de menús.

Pel que fa a la temporada turística, diu que continuen treballant “per desestacionalitzar-la”, i que l’objectiu és que “els hotels puguin obrir tot l’any”. Sobre la previsió per aquest estiu, assegura que la temporada “serà similar a la de 2018, però potser no tant bona com la del 2017”. Ara per ara, diu que hi ha establiments “amb un 60% d’ocupació” i que el “turisme de natura ha fet que ja hi hagi bones dades”.

Últimes notícies

El meu carrer no té res

És un carrer encarat a nord.  Un carrer intramurs de Torroella de Montgrí que mira el castell. El pot veure...

Ressenyes: Aves de presa, El escándalo i Judy

Us deixem a les crítiques de les darreres estrenes cinematogràfiques amb dones com a protagonistes. Aves de presa (y la fantabulosa emancipación de Harley Quinn) Després del pas endavant que han significat pel·lícules com Wonder Woman o Capitana Marvel en les incursions a la pantalla gran protagonitzades per superheroïnes, Aves de presa (com el limitaré…

Supermatí – 18-02-2020

Ja pots tornar a escoltar el Supermatí d'avui

La confraria de Palamós: “Ens fan por les espècies invasores que podrien fer marxar les d’aquí”

Toni Alabat, patró de la confraria, explica que tanquen amb un balanç positiu i que treballen per preservar el medi natural i marí

Núvols i descens del termòmetre

Jornada amb forces intervals de núvols, vent de Tramuntana i descens de la temperatura.

Més notícies