19.9 C
Pals
Diumenge, 13 Octubre 2019
  • Notícies

Salvador Calabuig: “La Campanya Gastronòmica del Peix Blau Ganxó és una combinació d’innovació i tradició”

La 27a edició comença aquest divendres 17 de maig i acaba el proper 16 de juny

El més llegit

Quant han cobrat els alcaldes del Baix Empordà durant el 2018?

El passat dimecres 9 d'octubre el Ministeri de Política Territorial i Funció Pública va fer públics els sous dels alcaldes d’Espanya

Crema una sitja a una fusteria de Palafrugell

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat set dotacions dels Bombers de la Generalitat que han apagat el foc quan faltaven pocs minuts per les vuit del matí

Els carrers de Llafranc i Calella de Palafrugell s’omplen per la Radikal Ocean52 amb 1.400 nedadors

En la prova de 7.0kms s'han imposat els nedadors Ferran Julià, del Club Esportiu Mediterrani, de Barcelona, en la categoria masculina, i Laura Rodríguez, del Club Natació Barcelona, en la femenina

Les retribucions dels càrrecs polítics del Consell Comarcal novament a l’ull de l’huracà

El PSC critica l’increment en quasi 100.000 euros respecte al mandat anterior i en particular la retribució del vicepresident tercer i alcalde de la Bisbal Enric Marquès

L’Ajuntament de Calonge gira la pancarta dels presos i la CUP i Junts mostren el seu desacord

També han retirat les estelades que hi havia penjades al municipi per senyeres, però des de l'Ajuntament anuncien que tot es tornarà a posar després de les eleccions del 10N
Avatar
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.

El regidor de Turisme de Sant Feliu de Guíxols, Salvador Calabuig, ha passat pels micròfons de Ràdio Capital per parlar de la 27a edició de la Campanya Gastronòmica del Peix Blau Ganxó, que comença aquest divendres 17 de maig i que acabarà el proper 16 de juny. Calabuig ha explicat que són 17 els restaurants que participen enguany i que ofereixen menús que tenen un preu inferior als 20 euros i altres més elevats, que s’apropen als 40, perquè tenen peix blau. La condició, a més, és que aquest peix “sigui de la llotja de Sant Feliu”. Així detallava el regidor de Turisme el contingut d’aquests menús:

Sobre la Campanya Gastronòmica, Calabuig afirma que es fa una “barreja d’innovació i tradició” des del punt de vista culinari, i també ha dit que calculen superar la venda de més d’un miler de menús.

Pel que fa a la temporada turística, diu que continuen treballant “per desestacionalitzar-la”, i que l’objectiu és que “els hotels puguin obrir tot l’any”. Sobre la previsió per aquest estiu, assegura que la temporada “serà similar a la de 2018, però potser no tant bona com la del 2017”. Ara per ara, diu que hi ha establiments “amb un 60% d’ocupació” i que el “turisme de natura ha fet que ja hi hagi bones dades”.

Últimes notícies

audio

A les Portes de Troia – 13 octubre 2019

Arriba el programa d'història amb un nou capítol!
audio

Ona Jove – 13 octubre 2019

Nova edició del programa més random i jove de Capital.
audio

Factoria Musical – 13 octubre 2019

L'Àlex Mata et porta els èxits més importants del moment i et repassa allò que triomfa fora del nostre país.

L’Ajuntament de Calonge gira la pancarta dels presos i la CUP i Junts mostren el seu desacord

També han retirat les estelades que hi havia penjades al municipi per senyeres, però des de l'Ajuntament anuncien que tot es tornarà a posar després de les eleccions del 10N

L’Escola Gaziel aconsegueix una cadira adaptada per a una alumna amb necessitats especials

Ho pagarà el Departament d'Ensenyament després que la nena portés pràcticament un mes escolaritzada i sense disposar d'aquesta cadira que havien prescrit els metges

Més notícies