10.1 C
Pals
Dilluns, 25 maig 2020

Salvador Calabuig: “La Campanya Gastronòmica del Peix Blau Ganxó és una combinació d’innovació i tradició”

La 27a edició comença aquest divendres 17 de maig i acaba el proper 16 de juny

El més llegit

Un banc de dofins neda tranquil·lament per Sant Feliu de Guíxols

Quatre dofins neden tranquil·lament davant de Sant Feliu de Guíxols en un dia de mar tranquil i amb només l'embarcació des d'on s'enregistra el vídeo

[VÍDEO] S’observen Caps d’olla negre d’aleta llarga a la costa de Llafranc

El grup de mamífers està descansant al costat d'un veler que navegava per les aigües de la costa de Llafranc i s'ha trobat amb aquest espectacle marítim

SOS Costa Brava es concentra a Palamós, Palafrugell i Begur en protesta per les obres al litoral durant el confinament

Denuncien que els consistoris han continuat aprovant projectes d'urbanització i publicant aquests acords en ple confinament

El Carroussel Costa Brava de Palafrugell 2020, des dels balcons i els comerços

Perquè des de l'organització de les Festes de Primavera, s'ha llançat una nova proposta als veïns i veïnes per tal que cadascú celebri un Carroussel particular
Avatar
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.

El regidor de Turisme de Sant Feliu de Guíxols, Salvador Calabuig, ha passat pels micròfons de Ràdio Capital per parlar de la 27a edició de la Campanya Gastronòmica del Peix Blau Ganxó, que comença aquest divendres 17 de maig i que acabarà el proper 16 de juny. Calabuig ha explicat que són 17 els restaurants que participen enguany i que ofereixen menús que tenen un preu inferior als 20 euros i altres més elevats, que s’apropen als 40, perquè tenen peix blau. La condició, a més, és que aquest peix “sigui de la llotja de Sant Feliu”. Així detallava el regidor de Turisme el contingut d’aquests menús:

Sobre la Campanya Gastronòmica, Calabuig afirma que es fa una “barreja d’innovació i tradició” des del punt de vista culinari, i també ha dit que calculen superar la venda de més d’un miler de menús.

Pel que fa a la temporada turística, diu que continuen treballant “per desestacionalitzar-la”, i que l’objectiu és que “els hotels puguin obrir tot l’any”. Sobre la previsió per aquest estiu, assegura que la temporada “serà similar a la de 2018, però potser no tant bona com la del 2017”. Ara per ara, diu que hi ha establiments “amb un 60% d’ocupació” i que el “turisme de natura ha fet que ja hi hagi bones dades”.

- Publicitat -
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Últimes notícies

El Baix Empordà registra 58 positius de COVID-19 en la darrera setmana

Son 6 casos més de COVID-19 que en la setmana de l'11 al 17 de maig, i el municipi que ha tingut més casos en els darrers set dies ha estat Sant Feliu de Guíxols (19)

Alícia Rey es presenta en solitari amb ‘Tornar’

Alícia Rey, la veu dels Sense Sal ens presenta la seva primera cançó en solitari, anomenada ‘Tornar’. Sobre la cançó, la cantant explica que quan va començar a escriure aquesta cançó feia dues setmanes que tot s’havia parat i pensava molt en la idea de l”abans’. Es parlava a totes hores sobre la idea que tot…

Ja es poden planificar vacances. Com afectarà això al turisme del Baix Empordà?

Martí Sabrià, gerent de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre, ha assegurat que ja estan analitzant la situació per veure com avui, el primer dia laborable després de la notícia, la gent està responent.

Palamós proposa formacions online gratuïtes

El Servei de promoció econòmica, ocupació, formació i empresa de l’Ajuntament de Palamós va engegar a l’abril un programa de formacions gratuïtes online  per...

Incertesa pel que fa al turisme francès a la Costa Brava aquest estiu

Pedro Sánchez va anunciar dissabte passat que Espanya obrirà les seves fronteres al turisme estranger al juliol, respectant les condicions de seguretat a la...

Altres notícies