13 C
Pals
Dijous, 23 Gener 2020

Salvador Calabuig: “La Campanya Gastronòmica del Peix Blau Ganxó és una combinació d’innovació i tradició”

La 27a edició comença aquest divendres 17 de maig i acaba el proper 16 de juny

El més llegit

VÍDEO: Així baixa el riu Daró a la Bisbal després de la crescuda de la matinada

La crescuda i possible desbordament del riu Daró al seu pas per la Bisbal d'Empordà és un dels perills que més preocupa a Protecció Civil

VÍDEO: El temporal Glòria es menja la sorra de Calella de Palafrugell

Els passejos marítims de molts municipis estan tancats, pel perill de les fortes onades. Un dels casos és el de Calella de Palafrugell, on l'aigua ha arribat fins les cases i s'ha menjat la sorra

[EN DIRECTE] Els efectes del tercer dia de temporal Glòria al Baix Empordà, amb un desaparegut a Palamós

Reprenem el seguiment en directe de tot el que estigui passant al Baix Empordà en relació a les tempestes, ventades i temporal de mar causat pel Glòria

El Ter es desborda a Verges

El riu Ter s'ha desbordat a l'alçada de Verges i ha arribat a la mota, per on es canalitza

Mor un home al port de Palamós a causa del temporal Gloria

Primera víctima a Catalunya pel temporal Gloria, es tracta d'un veí de Palafrugell que ha mort aquest dimecres al port de Palamós per un cop de mar
Avatar
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.

El regidor de Turisme de Sant Feliu de Guíxols, Salvador Calabuig, ha passat pels micròfons de Ràdio Capital per parlar de la 27a edició de la Campanya Gastronòmica del Peix Blau Ganxó, que comença aquest divendres 17 de maig i que acabarà el proper 16 de juny. Calabuig ha explicat que són 17 els restaurants que participen enguany i que ofereixen menús que tenen un preu inferior als 20 euros i altres més elevats, que s’apropen als 40, perquè tenen peix blau. La condició, a més, és que aquest peix “sigui de la llotja de Sant Feliu”. Així detallava el regidor de Turisme el contingut d’aquests menús:

Sobre la Campanya Gastronòmica, Calabuig afirma que es fa una “barreja d’innovació i tradició” des del punt de vista culinari, i també ha dit que calculen superar la venda de més d’un miler de menús.

Pel que fa a la temporada turística, diu que continuen treballant “per desestacionalitzar-la”, i que l’objectiu és que “els hotels puguin obrir tot l’any”. Sobre la previsió per aquest estiu, assegura que la temporada “serà similar a la de 2018, però potser no tant bona com la del 2017”. Ara per ara, diu que hi ha establiments “amb un 60% d’ocupació” i que el “turisme de natura ha fet que ja hi hagi bones dades”.

Últimes notícies

S’aixeca la restricció de confinament dels municipis del baix Ter

Aquesta decisió es basa en la informació de l'Agència Catalana de l'Aigua sobre l'estat actual de les conques

Darrer dia del temporal amb millora del temps a la tarda

Matí encara amb pluja i gran alteració marítima. De cares a la tarda millora la situació meteorològica amb l'obertura de clarianes.

Mor un home al port de Palamós a causa del temporal Gloria

Primera víctima a Catalunya pel temporal Gloria, es tracta d'un veí de Palafrugell que ha mort aquest dimecres al port de Palamós per un cop de mar

El govern demana el confinament als pobles propers al riu Ter

És la conseqüència que tindrà aquesta nit i matinada el temporal Glòria

[EN DIRECTE] Els efectes del tercer dia de temporal Glòria al Baix Empordà, amb un desaparegut a Palamós

Reprenem el seguiment en directe de tot el que estigui passant al Baix Empordà en relació a les tempestes, ventades i temporal de mar causat pel Glòria

Més notícies