10.1 C
Pals
Dimecres, 1 Abril 2020

Salvador Calabuig: “La Campanya Gastronòmica del Peix Blau Ganxó és una combinació d’innovació i tradició”

La 27a edició comença aquest divendres 17 de maig i acaba el proper 16 de juny

El més llegit

Detenen dues persones per entrar en un habitatge a Aigua Xèlida, Tamariu

Els fets van passar aquest diumenge a la zona residencial d'Aigua Xèlida a Tamariu, els denunciats també tenen un càrrec per trencar el confinament, i un d'ells per conduir sense permís de ciclomotor

Nova víctima per coronavirus a Palafrugell Gent Gran eleva a 8 els morts al Baix Empordà amb COVID-19

És la vuitena víctima de coronavirus al Baix Empordà des de que es va començar el recompte per part dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà de la pandèmia del coronavirus

Quatre noves morts amb coronavirus al Baix Empordà

Augmenten les víctimes de coronavirus al Baix Empordà mentre els nous contagis s’estabilitzen

Més de 150 casos i 9 morts per coronavirus al Baix Empordà

Els casos de coronavirus al Baix Empordà augmenten lleument fins a superar els 150 positius, també es suma una novena persona que ha mort a causa de la COVID-19
Avatar
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.

El regidor de Turisme de Sant Feliu de Guíxols, Salvador Calabuig, ha passat pels micròfons de Ràdio Capital per parlar de la 27a edició de la Campanya Gastronòmica del Peix Blau Ganxó, que comença aquest divendres 17 de maig i que acabarà el proper 16 de juny. Calabuig ha explicat que són 17 els restaurants que participen enguany i que ofereixen menús que tenen un preu inferior als 20 euros i altres més elevats, que s’apropen als 40, perquè tenen peix blau. La condició, a més, és que aquest peix “sigui de la llotja de Sant Feliu”. Així detallava el regidor de Turisme el contingut d’aquests menús:

Sobre la Campanya Gastronòmica, Calabuig afirma que es fa una “barreja d’innovació i tradició” des del punt de vista culinari, i també ha dit que calculen superar la venda de més d’un miler de menús.

Pel que fa a la temporada turística, diu que continuen treballant “per desestacionalitzar-la”, i que l’objectiu és que “els hotels puguin obrir tot l’any”. Sobre la previsió per aquest estiu, assegura que la temporada “serà similar a la de 2018, però potser no tant bona com la del 2017”. Ara per ara, diu que hi ha establiments “amb un 60% d’ocupació” i que el “turisme de natura ha fet que ja hi hagi bones dades”.

Últimes notícies

A la Bisbal es suspenen tots els actes fins al 15 de juny

L’Ajuntament de la Bisbal decreta també la suspensió de qualsevol tipus d’obra, pública o privada, com a mínim fins el proper 11 d’abril

Així pots ajudar als col·lectius que cusen mascaretes pels sanitaris al Baix Empordà

Teniu teles de llençols que no feu servir a casa? En ple confinament, tenen una sortida claríssima

Més de 150 casos i 9 morts per coronavirus al Baix Empordà

Els casos de coronavirus al Baix Empordà augmenten lleument fins a superar els 150 positius, també es suma una novena persona que ha mort a causa de la COVID-19

Supermatí – 1 abril 2020

Recupera l'informatiu d'aquest dimecres

Sanitat pública

No es pot pas dir que el catalans, siguem o no independentistes, ignorem que Catalunya avui en ple coronavirus, i la seva Sanitat Pública,...

Altres notícies