24.1 C
Pals
Dimarts, 24 novembre 2020

Salvador Calabuig: “La Campanya Gastronòmica del Peix Blau Ganxó és una combinació d’innovació i tradició”

La 27a edició comença aquest divendres 17 de maig i acaba el proper 16 de juny

El més llegit

Desapareix un quilo de cocaïna de la comissaria dels Mossos de Sant Feliu de Guíxols

La droga estava dipositada en una caixa forta tancada amb clau i hi tenen accés policies de la comissaria

Alerten que el confinament genera més habitatges turístics al Baix Empordà i menys pels joves

El consell comarcal alerta que la proliferació d'habitatges turístics al Baix Empordà es tracta d'un problema "important" i reconeix que cal parlar amb els propietaris

Què pots fer en el primer tram de desescalada?

Torna la cultura, les activitats extraescolars i podem tornar a seure a les taules dels restaurants.

La Policia redueix a Palafrugell un home que s’havia atrinxerat amb armes

Fins al lloc dels fets s’hi ha acostat dues patrulles de Policia Local, una ambulància medicalitzada del SEM i posteriorment dues dotacions de Mossos d'Esquadra
Avatar
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

El regidor de Turisme de Sant Feliu de Guíxols, Salvador Calabuig, ha passat pels micròfons de Ràdio Capital per parlar de la 27a edició de la Campanya Gastronòmica del Peix Blau Ganxó, que comença aquest divendres 17 de maig i que acabarà el proper 16 de juny. Calabuig ha explicat que són 17 els restaurants que participen enguany i que ofereixen menús que tenen un preu inferior als 20 euros i altres més elevats, que s’apropen als 40, perquè tenen peix blau. La condició, a més, és que aquest peix “sigui de la llotja de Sant Feliu”. Així detallava el regidor de Turisme el contingut d’aquests menús:

Sobre la Campanya Gastronòmica, Calabuig afirma que es fa una “barreja d’innovació i tradició” des del punt de vista culinari, i també ha dit que calculen superar la venda de més d’un miler de menús.

Pel que fa a la temporada turística, diu que continuen treballant “per desestacionalitzar-la”, i que l’objectiu és que “els hotels puguin obrir tot l’any”. Sobre la previsió per aquest estiu, assegura que la temporada “serà similar a la de 2018, però potser no tant bona com la del 2017”. Ara per ara, diu que hi ha establiments “amb un 60% d’ocupació” i que el “turisme de natura ha fet que ja hi hagi bones dades”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Palamós crea un nou Servei d’assessorament legal especialitzat per lluitar contra la violència envers les dones

Aquest servei comptarà amb una atenció especialitzada, gratuïta i confidencial, esdevenint un punt de referència per a totes les dones de Palamós que necessitin aquest tipus de suport mitjançant el qual es pugui abordar aquestes situacions de manera integral.

Diversos pobles de l’Empordà s’uneixen per organitzar activitats online per a joves

Pals, Albons, Forallac, Mont-ras, la Tallada d'Empordà i Vall-llobrega han unit esforços per organitzar de manera conjunta diferents activitats adreçades a nois i noies...

Desenes de sancions a Palafrugell per saltar-se les restriccions i el toc de queda

La Policia de Palafrugell ha posat desenes de denúncies per saltar-se el toc de queda, per reunir-se més de 6 o per no dur mascareta

Més de 400 hectàrees de fanerògames marines al litoral del Baix Empordà

El Departament d’Agricultura ha tornat a actualitzar el seu coneixement dels fons marins.  En les 1.200 hectàrees del litoral del Baix Empordà han localitzat,...

Palamós organitza la ja coneguda campanya “Al Mercat, Zero plàstic!, et sumes al repte?”

Palamós impulsa un any més la campanya “Al Mercat, Zero plàstic!, et sumes al repte?", organitzada per les àrees municipals de Promoció Econòmica i...

Altres notícies