Font: Etna Estrems / Mossos

Els Mossos d’Esquadra han intervingut tres gossos potencialment perillosos en una casa de Bellcaire d’Empordà. Els tres gossos estaven descuidats i a més en un espai que no complia les condicions de seguretat. La policia ha detingut els propietaris dels animals.

L’alerta la va donar una veïna, que va denunciar els fets a Twitter: “Faré un tuit cada dia fins que aconseguim treure aquests animals d’una mort segura”, va afirmar la denunciant. La dona va assegurar en aquesta xarxa social que ja s’havia mort un gos dels quatre que eren. Segons ella, els gossos estaven a ple sol durant l’onada de calor i sense aigua.

Finalment, els Mossos han inspeccionat l’habitatge, han comprovat la situació dels animals i han constatat que el pati posterior de la casa no compleix les condicions de seguretat.

Els gossos han estat rescatats i portats en una protectora. I els propietaris han estat detinguts per incomplir tant la Llei de tinença de gossos potencialment perillosos com la Llei de protecció dels animals.