Detingut un turista borratxo a Platja d’Aro per conduir un patinet elèctric fent ziga-zagues

L'han denunciat per conduir sota els efectes de l'alcohol i conducció temerària

Font: PL Platja d'Aro

La policia local de Platja d’Aro ha detingut un turista borratxo per conduir un patinet elèctric. El conductor anava fent ziga-zagues per sobre la vorera amb una taxa d’alcohol de 0,70 mg/l.

Ha estat denunciat per una infracció “molt greu” del reglament general de circulació: per circular sota els efectes de l’alcohol i per conducció temerària. El turista rus, d’una vintena d’anys, ara s’enfronta a una multa de fins a 1.200 euros.

La policia municipal li ha immobilitzat el vehicle. Els fets han succeït aquest passat cap de setmana. Quan a dos quarts de set del matí, una patrulla de policies locals ha vist el turista per la vorera. El jove acabava de sortir de la discoteca i seguia sota els efectes de l’alcohol.

Deixant de banda la confiscació del vehicle, la policia local de Platja d’Aro investiga la documentació del patinet. Tanmateix, el cos policial sospita que el transport, de lloguer, no està homologat. Ara per ara, els agents de seguretat han demanat tota la informació a l’empresa propietària.