22.1 C
Pals
Dissabte, 15 juny 2024
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols presenta 5 làmines amb indrets ‘mítics’ del municipi

Els espais que s'han decidit representar en aquesta primera col·lecció càpsula han estat 'La Punta del Moll', 'La Barana de Mar', 'Sotaigua', 'Les Casetes de Sant Pol' i 'Els Banys'

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha presentat la col·lecció MÍTICS, cinc làmines amb indrets coneguts del municipi ganxó. Aquesta és la primera col·lecció càpsula que presenten des del consistori, tot i que s’estan preparant per llançar més làmines amb diverses localitzacions representatives del municipi i altres objectes de marxandatge.

La creació d’aquestes làmines s’ha fet de manera conjunta amb la dissenyadora gràfica i artista, Coaner Codina, i el fundador de Dosis Studio i creador de la idea original, Marc Calvet. Marc Calvet apunta que “les millors històries explicades són les que no s’inventen”, per això, volien “ensenyar, mostrar, recuperar i comunicar” diversos espais i llocs característics de Sant Feliu de Guíxols.

Els espais que s’han decidit representar en aquesta primera col·lecció càpsula han estat ‘La Punta del Moll’, ‘La Barana de Mar’, ‘Sotaigua’, ‘Les Casetes de Sant Pol’ i ‘Els Banys’. Marc Calvet reconeix que la feina més laboriosa a l’hora de crear les làmines ha estat l’elecció dels espais més representatius i la interpretació de cada espai. “Ens hem intentat fixar en com anomenen o coneixen les persones aquests diferents espais”, explica Calvet.

Marc Calvet destaca la mirada que aporta Coaner Codina al projecte: “pot donar una visió d’una persona que ha viscut molts anys a Sant Feliu, però alhora mostrar el punt de vista d’una persona que, actualment, no viu al municipi”. Coaner Codina ha estat l’encarregada d’il·lustrar el projecte que, de moment, té cinc il·lustracions (tot i que se n’incrorporaran set imatges més). “He jugat amb elements minimalistes i amb una paleta de colors característica del Mediterrani, que representa tan Sant Feliu de Guíxols”, explica Coaner Codina.

La regidora de turisme del municipi, Núria Cucharero, destaca que aquesta acció forma part de la renovació de la imatge promocional de Sant Feliu de Guíxols. “S’ha fet seguint un estil vintage que ja s’ha fet servir en altres ocasions”, apunta la regidora.

Núria Cucharero explica que de moment han llançat a la venda aquestes cinc làmines d’aquests indrets del municipi. Tot i això, l’acollida ha estat “brutal”, ja hi ha algunes làmines que estan esgotades. La regidora de turisme reconeix que s’hi incorporaran set imatges més i altres objectes de marxandatge.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Calonge i Sant Antoni activa el servei 24/7 a la deixalleria municipal

Per poder accedir a la deixalleria fora de l’horari habitual, es pot obrir la porta d’accés amb un codi vinculat al document d’identitat del titular de la taxa d’escombraries.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -