19.3 C
Pals
Divendres, 29 setembre 2023
- Publicitat -

Sant Feliu atorga la Medalla d’Or a Isidre Ribera i Bech

"Dissortadament no hi ha cues per entrar en les associacions i aquesta tendència l'hem d'anar canviant", va dir

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, va lliurar el passat dissabte 22 de desembre la Medalla d’Or a Isidre Ribera i Bech, en un acte a la Sala de Plens de l’Ajuntament guixolenc. Ribera va rebre la distinció per la seva implicació en el teixit associatiu local, i la bona predisposició en benefici de la ciutat i el seu patrimoni cultural.

En un acte molt emotiu, l’alcalde va repassar la trajectòria de Ribera i la seva participació en moltes entitats i associacions de Sant Feliu, des d’àmbits educatius, culturals, esportius, socials o de recuperació de la memòria de la història de la ciutat.

L’homenatjat va agrair la medalla, i va fer extensiu el mèrit a tota la seva família, i va fer una crida a les persones que senten el desig de treballar per a la resta de ciutadans a que “abandonin el sofà de casa”. “Dissortadament no hi ha cues per entrar en les associacions i aquesta tendència l’hem d’anar canviant”, va dir.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Bizarrap/Bizapop anuncia la sessió 57 en un extens vídeo

Aquesta mateixa setmana Bizarrap canviava el seu nom d’Instagram pel de Bizapop, fet que feia entreveure que ben aviat arribaria una nova cançó, que semblava que podria ser amb algun/a artista pop. Ara s’ha confirmat que el 4 d’octubre arribarà la sessió 57, tot i que de moment es manté el misteri de qui serà
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -