20.7 C
Pals
Diumenge, 1 octubre 2023
- Publicitat -

L’oposició denúncia que Sant Feliu de Guíxols no disposarà de “comptadors solidaris”

El govern municipal desestima una proposta per procedir a la instal·lació dels comptadors solidaris en aquells casos de necessitat

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El partit polític de Sant Feliu de Guíxols, Guíxols des del Carrer, ha fet públic que el consistori no ha aprovat la seva proposta d’instal·lar “comptadors solidaris”. Així ho ha fet públic en un comunicat compartit aquest dissabte a la seva pàgina web.

Segons Guíxols des del Carrer, els “comptadors solidaris” serveixen per “garantir el subministrament d’aigua a totes les llars en situació de vulnerabilitat. La formació política explica que també s’aplicaria en aquells habitatges en situació irregular o ocupats.

La instal·lació d’aquests comptadors està avalada per una interlocutòria del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya explica la formació. De fet, és l’ajuntament del municipi, en aquest cas Sant Feliu de Guíxols, qui ha de fer la instal·lació del comptador assegura el partit polític quan es tracta de “pisos de grans tenidors ocupats per persones o famílies amb informes de vulnerabilitat“.

L’oposició denúncia que tot i que aquesta pràctica no es fa en diversos municipis, “en el nostre cas no ha estat tinguda en compte” acaba detallant el partit ganxó.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -