14.2 C
Pals
Dimarts, 19 març 2024
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols acull l’estrena de la Volta a Catalunya amb tots els ingredients

L'eslovè Roglic va guanyar una cursa que es va decidir a l'esprint, i es va imposar en un emocionant final al belga Evenpoel

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

Dos dels principals reclams de l’edició 102 de la Volta a Catalunya de ciclisme, l’eslovè Roglic i el belga Evenepoel, van protagonitzar ahir un vibrant duel en la primera etapa de la prova.

Roglic va guanyar una cursa que es va decidir a l’esprint, i es va imposar en un emocionant final al vigent campió del món, que va arribar a la meta en segon lloc.

En tercera posició va entrar l’holandès Schelling, amb el belga Van Gils quart, i l’italià Giulio Ciccone cinquè.

La cursa va estar també marcada per una caiguda a 5 quilòmetres de la meta, en què s’hi van veure afectats mitja dotzena de ciclistes, i el que en va sortir més mal parat va ser l’italià Cataldo.

Sant Feliu va viure un gran ambient durant tota la jornada, perquè el municipi baixempordanès va ser punt d’inici i arribada d’un recorregut de 164 quilòmetres.

L’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, juntament amb d’altres personalitats, va ser l’encarregat de donar el tret de sortida d’una nova edició de la Volta.

Algunes de les millors imatges de la jornada:

Avui dimarts es disputa la segona etapa, amb sortida des de Mataró per arribar a l’estació de Vallter 2000, després de recórrer 165 quilòmetres i superar prèviament els colls de Can Bordoi, de tercera categoria, i de Coubet, de primera. L’arribada estarà situada a 2.135 metres, la primera oportunitat per als escaladors.