18.7 C
Pals
Dijous, 26 maig 2022
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols posa un centenar de denúncies a persones que anaven a segones residències tot i el coronavirus

L’Ajuntament va reforçar amb tanques alguns punts de la ciutat per impedir el pas i la policia local va iniciar un dispositiu de control aleatori per evitar les burles cap al confinament i, malgrat això, s'han produït

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols ha posat un centenar de denúncies en tres dies a persones que s’havien saltat el confinament i havíen accedit al municipi per anar a segones residències.

L’Ajuntament va reforçar amb tanques alguns punts de la ciutat per impedir el pas i la policia local va iniciar un dispositiu de control aleatori per evitar les burles cap al confinament i, malgrat això, s’han produït. Se n’han denunciat un centenar en tres dies. També s’ha establert un control d’ “Operació sortida” per poder controlar les persones que tornin avui a les seves primeres residències. Carles Motas, alcalde de Sant Feliu de Guíxols, ha explicat a Ràdio Sant Feliu com està funcionant aquest operatiu:

L’Ajuntament denuncia que “hi ha segons residents que van al CAP només per aconseguir un antiestamínic perquè s’han oblidat les receptes en la primera residència”.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Debut imponent de Paula Badosa a París

La begurenca es va desfer de la jugadora local, Fiona Ferro, amb una gran superioritat en el seu partit de primera ronda a Roland Garros
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -