12.6 C
Pals
Dijous, 20 gener 2022
- Publicitat -

Sant Feliu vol rehabilitar Palm Beach i fer-hi una part cultural i acadèmica

Una possibilitat seria que estudiants de Biologia de la Universitat de Girona poguessin fer classe a aquest equipament

Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols continua insistint amb la concessió de l’edifici de l’antiga discoteca Palm Beach, que per ara gestiona la Demarcació de Costes de l’Estat. El consistori vol treballar per rehabilitar-lo i estudia convertir-lo en una part possiblement comercial, però també cultural o acadèmica, que estaria pensada per estudiants de Biologia de la Universitat de Girona, segons explica SER Girona.

Tècnics de l’Estat i de la Generalitat van visitar la zona fa uns dies per tal de d’acostar les possibilitats d’aquest traspàs de titularitat i que l’Ajuntament faci tasques per evitar la seva degradació. És una infraestructura abandonada des de l’any 2007. La refoma d’aquest espai s’inclouria dins del projecte del passeig de Rius i Calvet, que ha estat remodelat. Així, l’Ajuntament ganxó assumiria la despesa que suposarien aquestes feines i, posteriorment, obriria un concurs per a l’explotació d’aquest.

El govern de Sant Feliu considera que seria un equipament “ideal” per als estudiants de Biologia de la UdG per la seva ubicació i per investigar, per exemple, el fons marí de la ciutat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Parlament rebutja la proposta de resolució de la CUP en contra del Parc Tramuntana

Tots els partits, excepte els cupaires, voten en contra de la proposta i VOX, s'absté
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -