21 C
Pals
Dilluns, 15 abril 2024
- Publicitat -

Santa Cristina d’Aro engega un servei de mediació de conflictes

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El nou servei de mediació impulsat per l’Ajuntament de Santa Cristina, centrarà la seva activitat en l’àmbit de la família i oferirà suport a través de la mediació per donar resposta a les famílies que es troben en situacions de conflicte.

Aquest nou servei, que serà gratuït, s’adreça a les famílies cristinenques que tenen algun conflicte relacionat amb la cura d’avis/es o persones dependents, conflictes intergeneracionals (relacions entre pares, mares, fills/es, avis), separacions o divorcis, herències i negocis familiars.

Aquest serà un servei on es treballarà a partir de la comediació (dos professionals junts mediaran en els conflictes familiars) i des d’un enfoc sistèmic. Cal dir que és el primer servei municipal d’aquestes característiques a les comarques gironines i per tant, l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro esdevé una vegada més pionera i innovadora en quant a serveis d’atenció a les persones.

Les persones interessades poden sol·licitar una mediació familiar dirigint-se al Punt d’Igualtat de Santa Cristina d’Aro

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’Orquestra Di-versiones encapçala el cartell de la 3a edició de l’OncoMusic Fest

El festival, que se celebrarà entre els dies 27 i 28 d'abril al Palau Firal de Sant Antoni, destinarà la recaptació a La Casa dels Xuklis.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -