Imatge de la presentació del servei. Foto: Aj. de Santa Cristina

El nou servei de mediació impulsat per l’Ajuntament de Santa Cristina, centrarà la seva activitat en l’àmbit de la família i oferirà suport a través de la mediació per donar resposta a les famílies que es troben en situacions de conflicte.

Aquest nou servei, que serà gratuït, s’adreça a les famílies cristinenques que tenen algun conflicte relacionat amb la cura d’avis/es o persones dependents, conflictes intergeneracionals (relacions entre pares, mares, fills/es, avis), separacions o divorcis, herències i negocis familiars.

Aquest serà un servei on es treballarà a partir de la comediació (dos professionals junts mediaran en els conflictes familiars) i des d’un enfoc sistèmic. Cal dir que és el primer servei municipal d’aquestes característiques a les comarques gironines i per tant, l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro esdevé una vegada més pionera i innovadora en quant a serveis d’atenció a les persones.

Les persones interessades poden sol·licitar una mediació familiar dirigint-se al Punt d’Igualtat de Santa Cristina d’Aro