26.1 C
Pals
Divendres, 30 juliol 2021
- Publicitat -

Santa Cristina d’Aro engega un servei de mediació de conflictes

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El nou servei de mediació impulsat per l’Ajuntament de Santa Cristina, centrarà la seva activitat en l’àmbit de la família i oferirà suport a través de la mediació per donar resposta a les famílies que es troben en situacions de conflicte.

Aquest nou servei, que serà gratuït, s’adreça a les famílies cristinenques que tenen algun conflicte relacionat amb la cura d’avis/es o persones dependents, conflictes intergeneracionals (relacions entre pares, mares, fills/es, avis), separacions o divorcis, herències i negocis familiars.

Aquest serà un servei on es treballarà a partir de la comediació (dos professionals junts mediaran en els conflictes familiars) i des d’un enfoc sistèmic. Cal dir que és el primer servei municipal d’aquestes característiques a les comarques gironines i per tant, l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro esdevé una vegada més pionera i innovadora en quant a serveis d’atenció a les persones.

Les persones interessades poden sol·licitar una mediació familiar dirigint-se al Punt d’Igualtat de Santa Cristina d’Aro

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

SOS Costa Brava exigeix la creació del Conservatori del Litoral, després d’esgotar-se el termini que es va fixar

L'entitat ecologista "pren la iniciativa" i prepara tres jornades de treball per parlar-ne amb les administracions
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -