14.5 C
Pals
Diumenge, 9 maig 2021
- Publicitat -

Santa Cristina d’Aro incrementa i millora les zones de joc i esbarjo amb la participació ciutadana

Les actuacions s’han fet seguint les demandes dels ciutadans del municipi, segons la regidora de Participació i Ensenyament, Sònia Pujol. Entre les millores, amb una inversió global de més de 150.000 euros, cal destacar el parc de calisthènia, el primer de la zona, i els nous parcs infantils de les places Països Catalans i Vella Pedra.

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro incrementa i millora les zones de joc i esbarjo amb la participació ciutadana. Les actuacions s’han fet seguint les demandes dels ciutadans del municipi, segons la regidora de Participació i Ensenyament, Sònia Pujol. Entre les millores, amb una inversió global de més de 150.000 euros, cal destacar el parc de cal·listènia, el primer de la zona, i els nous parcs infantils de les places Països Catalans i Vella Pedra.

El parc de cal·listènia, que s’ha instal·lat a la zona de la Teulera, al costat d’un parc de salut, intenta oferir una nova oferta lúdica i esportiva al municipi. La calisthènia és un sistema d’exercici físic que es fa amb el propi pes corporal i que centra l’interès en els moviments de grups musculars, més que no pas en la potència i l’esforç. La finalitat és desenvolupar l’agilitat, la força física i la flexibilitat, ajudant a modelar el cos, millorar la postura i definir un bon contorn corporal.

D’altra banda, s’han creat i millorat àrees de jocs infantils a les diferents urbanitzacions del municipi, on es col·locaran taules de ping-pong, giratoris, balancins, molles, porteries, nous bancs i es canviaran els seients dels gronxadors. Les urbanitzacions beneficiàries seran Mas Trempat, Rosamar, Sant Miquel d’Aro i Roca de Malvet, però també les places de Salvador Bonet, el sector Mas Pla, Font Picant i la piscina de Bell-lloc.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Ràdio Capital 20 anys – Capítol 10: 2010

Repassem tot el què ha donat de si el 2010 amb la Mar Coll, Marc Clapés i Miquel Curanta.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -