19.4 C
Pals
Dilluns, 15 abril 2024
- Publicitat -

Santi Gifre: “El problema de la Processó de Verges és l’aglomeració de gent”

Supermatí - entrevistes
Supermatí - entrevistes
Santi Gifre: "El problema de la Processó de Verges és l'aglomeració de gent"
Loading
/

Fotografia: Guisasola N. (ACN)

L’Associació la Processó de Verges i l’Ajuntament del municipi han decidit que aquest any tampoc es podrà fer la processó i la Dansa de la Mort per la Setmana Santa 2021. Per això, avui al Supermatí n’hem parlat amb Santi Gifre, membre de l’Associació.

Gifre ha explicat que la Processó aplega milers de persones (primer al teatre i, després, molta més gent als carrers de Verges). Diu que és per aquesta raó que fa setmanes que van prendre la decisió de suspendre-la davant la situació de la pandèmia. A més, també remarca la part econòmica, i assegura que la Processó no surt rentable si no es venen les entrades del teatre (més de mil entrades).

Pensant en el futur, Santi Gifre explica que l’Associació s’adaptarà de la manera que calgui per poder tirar la Processó endavant. “Si enlloc de llogar 50 aparells electrònics n’hem de llogar 25, ho faríem amb 25. Però la Processó s’ha de fer, això es el principal”, assegura.

Tot i les complicacions que ha causat el coronavirus, Gifre es mostra optimista i recorda que durant els últims anys venia molta gent i les entrades del teatre s’esgotaven, i que això és “bona senyal”.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios