16.9 C
Pals
Divendres, 19 abril 2024
- Publicitat -

Satellite Stories @ Razzmatazz – 04/11/17

Marc Clapés
Marc Clapéshttp://www.primerafila.cat
Sóc el programador musical de la ràdio i també m'encarrego de presentar la Fórmula Tarda i la Primera llista A part de tot això, sóc el responsable del portal musical PrimeraFila.cat
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Poder passar la nit a Razzmatazz, un dels clubs més importants de Barcelona, ja és una gran experiència. Que la nit estigui acompanyada del millor indi pop finès de la mà dels Satellite Stories, és una altra història.
Mai havia pogut gaudir d’un concert seu, però els Satellite Stories és un grup que porta anys visitant la ciutat comtal oferint un directe mogut i enganxifós allà on van.
La sala es va omplint poc a poc sense arribar a estar plena del tot i ambientada amb música inusualment electrònica. Quan faltaven pocs minuts per començar el concert, el DJ s’adona que toca escalfar al públic i punxa temes de “Two Door Cinema Club”, “The Strokes” i “The Killers”. La gent respon positivament i ja només cal esperar als finesos.
El moment de començar arriba del que seran 45 minuts intensos plens de música i energia. Una mica endarrerits d’horari, obren el concert a contundents cops de bombo que fan vibrar tota la sala. El primer tema “All”, que també encapçala el nou àlbum, inicia l’espectacle.
Ben entrats al concert, el cantant reconeix que tot i el mal temps la gent hagi anat a donar-ho tot. Com a experimentat líder vocal, anima la gent a cantar amb ell i a ballar sense parar.
Després de “Confetti”, un dels temes més aclamats, i alguna corda de guitarra trencada, enceten la recta final i “Sirens” i “Campfire” que són l’èxit de la nit on el públic porta a l’extrem tant les seves cordes vocals com les articulacions. Conclouen la nit amb “Kids Aren’t Safe in the Metro” i amb un públic totalment entregat.
El directe, molt net i ple de moments per deixar-se anar, fa que aquest grup s’hagi guanyat una gran posició a l’escena indie pop a Europa.

SETLIST:

All

The Trap
Australia (Don’t Ever Let Her Go)
Miracle
Heroine
Radiant
Confetti
Waiting For
Sirens
Campfire
Kids Aren’t Safe in the Metro

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Els Bombers apaguen un incendi que ha afectat una planta baixa a Platja d’Aro

Els fets s'han produït aquesta matinada i s'han hagut d'atendre dues persones per inhalació de fum.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -