13.1 C
Pals
Diumenge, 3 març 2024
- Publicitat -

Sebastián Yatra enamora Cap Roig en la seva inauguració

L’energia, el reggaeton i el pop-llatí de Yatra van fer aixecar tothom dels seus llocs

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Primer concert del festival de Cap Roig, primer èxit i primer sold out. Sebastián Yatra és un d’aquells artistes llatins que semblen tocats per una vareta, amb diferents cançons sonant habitualment a totes les ràdios. Tacones Rojos, Pareja del año o Robarte un beso són d’aquelles cançons que desprenen estiu, i en plena onada de calor el públic de Cap Roig es va deixar enamorar pel colombià.

I és que l’artista desprèn aura de ser una persona pròxima, i així ho va corroborar durant tota la nit. Només començar, amb Melancólicos Anónimos, el públic més jove de les primeres files ja es va llançar al peu de l’escenari, i Yatra ho va correspondre durant tota la nit amb abraçades i petons per a tot el públic.

El colombià no va deixar cap moment de descans al públic. Ja a la tercera cançó va sonar el seu últim èxit i cançó més esperada, Tacones Rojos. Únicament va fer un impàs baixant les revolucions amb les cançons Cómo mirarte i Devuélveme el corazón, amb piano inclòs i missatges més profunds. Més enllà d’això i ja fins al final, la resta de la vetllada va ser d’un ritme trepidant, amb tothom dret i cantant a ple pulmó tots els èxits de Yatra.

La nit, a més, va tenir dues sorpreses: molts dels assistents del concert no oblidaran mai aquesta edició de Cap Roig, però alguns més que els altres. I és que a la cançó Dharma, Sebastián Yatra va baixar de l’escenari per cantar amb gent del públic, augmentant encara més aquesta aura de proximitat que l’envolta. La segona sorpresa, i aquesta és també d’actualitat, és que va sonar (fora de la llista de cançons oficials) la seva última col·laboració Contigo amb el cantant Pablo Alborán, estrenada tot just el dia anterior. Pablo Alborán sonava pels altaveus i Yatra en directe, mentre tots dos estaven sortint gravats (òbviament) al prime-time de la televisió, en un programa musical on competeixen entre ells per equips amb diferents cantants amateurs.

Tot i que no va guanyar el concurs televisiu, sí que es va guanyar els cors de tots els assistents d’aquest primer concert de Cap Roig, que es va iniciar ahir i culminarà el 15 d’agost amb la cantant catalana Rigoberta Bandini.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -