16.8 C
Pals
Diumenge, 1 agost 2021
- Publicitat -

Sergi Fernández del sindicat SAP Policia Local comarques de girona: “Aquest gener s’han contractat a Sant Feliu 4 persones a dit sense cap criteri”

El delegat del SAP de les comarques de Girona diu que no entenen l'actitud de l'Ajuntament pel que fa la Policia Local, però també reconeix que el procés s'allarga molt per l'actitud dels diversos sindicats

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

El delegat del sindicat SAP Policia Local de les comarques de Girona, Sergi Fernández, ha explicat a l’entrevista del Supermatí que no entenen l’actitud del Govern i que després que ningú superés les proves de Policia Local a Sant Feliu de Guíxols, aquest gener a Sant Feliu de Guíxols “s’han contractat 4 persones a dit sense seguir cap criteri d’igualtat, de mèrit ni de capacitat” amb contractes de 3 mesos. Fernández ha explicat que aquests situacions “no son normals” i que “intentaran denunciar aquests contractes.” A més, també ha recordat que a banda dels 17 membres que són funcionaris, la resta són interins i que per tant, no porten armes.

En aquest context de reivindicació, la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols ja no farà més hores extres i exigeixen que els representants polítics considerin les necessitats del cos. Segons ha explicat Fernández,  hi ha una “manca de planificació integral per dotar dels efectius necessaris”, cosa que obligava a fer les hores extres i la contractació dels interins sense seguir els principis d’igualtat, mèrit, capacitat i publicitat.

El detonant, però, és que des del mes d’agost no s’han cobrat les hores extres, que resulten ser, segons el delegat, més de 23.000 euros.

L’Ajuntament ha proposat pagar els diners a plaços a partir del mes vinent, cosa que des del sindicat han considerat “inadmisible.”

Sergi Fernández també ha dit que a causa de les “actituds” dels diversos sindicats a la mesa, es fa molt difícil avançar les negociacions, però que seguiran treballant en aquest aspecte i ha afirmat que si el següent pas és la via contenciosa administrativa, el faran.

Malgrat l’estat de la Policia Local, Sergi Fernández ha dit que la població pot estar tranquil·la, però que “és cert que hi ha una manca de prevenció” i que això també s’hauria de comentar, “més que si pugen o baixen els delictes.”

 

Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí:

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -