0.6 C
Pals
Dilluns, 29 novembre 2021
- Publicitat -

Vins i Licors Grau incorpora etiquetes electròniques a la botiga

Funciona a través de la tecnologia NFC, que permet acostar el mòbil a l'etiqueta i redirigeix a una fitxa completa del producte que es consulta

Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’empresa Vins i Licors Grau ha incorporat a la seva botiga etiquetes electròniques amb tecnologia Near Field Communication o connexió de proximitat (NFC) amb l’objectiu d’oferir una major informació detallada dels productes que es comercialitzen a la botiga.

Per fer-ho, cal acostar el mòbil a l’etiqueta corresponent, que automàticament redirigeix a la pàgina web de l’empresa i ofereix una fitxa completa del producte en qüestió. Els detalls van des del nom del producte fins al preu, la puntuació que donen els experts en l’àmbit del vi, les ofertes que s’han fet pel producte i, finalment, si es tracta d’un vi natural, ecològic, vegà o biodinàmic.

Aquesta incorporació tecnològica s’afegeix a la robotització d’un magatzem que permet empaquetar ampolles per unitats, i essencialment s’usa per a les comandes que es fan a través d’Internet.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Fúmiga i Suu estrenen el videoclip de ‘Segona conjugació’

La Fúmiga i Suu acaben de presentar el videoclip de ‘Segona conjugació, una de les interessants propostes de “Fotosíntesi” el treball dels valencians. La banda té la intenció de fer un videoclip per cadascuna de les cançons del disc. El clip és obra de Iconic. La presentació del disc a Catalunya serà el 2 d’abril…
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -