12.8 C
Pals
Divendres, 24 maig 2024
- Publicitat -

Ses Bubotes ens mostren el seu ‘Atac al cor’

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ses Bubotes ens mostren el seu ‘Atac al cor’

Després del darrer èxit del grup “Amb més força que mai” Ses Bubotes s’atreveixen amb un nou senzill intens i màgic. ‘Atac al cor’, una peça d’allò més addictiva.

La imatge d’aquest senzill queda reflectida en aquesta meitat cor meitat logo del grup, que ha realitzat en Pedro Sintes, el baixista del grup. D’una banda perquè en el cor és on ocorren les coses determinants de la nostra vida i d’altra banda perquè el grup vol acompanyar-te en el dia a dia amb les seves cançons.

Aquest nou senzill arriba en plena gira pre estiu 2019, amb la qual el grup recorren la geografia mallorquina amb més de 10 actuacions programades i que continuarà en ple estiu a totes les revetlles de Mallorca de la mà de Grup Trui.

El 20 d’abril serà la presentació en directe d’aquest nou senzill al Tardeo-Verbena Indoor Lloseta Rock al Teatre Lloseta.

L’entrada Ses Bubotes ens mostren el seu ‘Atac al cor’ ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Oasis reeditaran “Definitely Maybe” pel seu 30è aniversari

Els seguidors dels Oasis fa anys que esperen un possible retorn del grup, però de moment els germans Gallagher no es posen d’acord i continuen amb les seves carreres en solitari. Els darrers dies les xarxes del grup hi havia cert moviment i alguns optimistes es van pensar que finalment hi hauria l’esperada reunió al
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -