Set persones van haver de ser ateses aquest diumenge a la matinada al servei d’urgències de l’Hospital de Palamós per una possible intoxicació alimentària. Els afectats, que formen part d’un grup de 65 joves francesos d’entre 14 i 18 anys, estaven passant uns dies a la casa de colònies Mas Gorgoll de Palamós. Els set afectats i una desena més presentaven dolors estomacals que, en alguns casos, es van traduir en vòmits i diarrees. Aquests últims 10 no van requerir assistència mèdica. D’altra banda, cap d’ells va passar la nit en observació i van poder tornar al seu allotjament, segons apunta el Servei d’Emergències Mèdiques.

Les causes, però, encara es desconeixen, i l’Hospital de Palamós treballa per descobrir-les. Es podria tractar d’una possible intoxicació, però el Mas Gorgoll ho ha descartat al Diari de Girona, perquè sostenen que hi havia un altre grup allotjat aquests dies i no es va registrar quelcom semblant.

El grup de joves turistes francesos va entrar a la casa de colònies el passat dimecres 25 i ahir finalitzava la seva estada a Palamós, però els set afectats s’han quedat fins que s’aclareixi l’origen d’aquest incident.