La CUP-Crida Constituent de Sant Joan i Palamós ha donat per finalitzada la campanya ‘Ni una més‘ que van engegar fa 50 dies. L’objectiu de la campanya era demanar l’alliberament dels polítics empresonats, “la retornada dels exiliats i la defensa de la República Catalana”. L’acte de clausura era una enllaçada groga popular a la rotonda de Correus ahir al matí que va comptar amb la participació de militants del partit, membres de diversos CDR del Baix Empordà, també associats de l’ANC, Òmnium i particulars.

Els cupaires, abans d’iniciar la campanya, van demanar permís a la Policia Local per col·locar pancartes, llaços i cartells a l’avinguda de Catalunya. En reiterades ocasions, però, s’han trobat que aquests eren enretirats i han hagut de tornar a reemplaçar-los. De fet, la majoria dels llaços penjats ahir diumenge ja han desaparegut.

Roser Huete, militant de la CUP-Crida Constituent, narrava la “duresa” d’aquesta campanya:

Per altra banda, la CUP convocarà una Assemblea Popular el mes de setembre, on demanarà a la ciutadania de Palamós si volen que es presentin o no a les eleccions. Si sortís que sí, s’iniciaria el procés per confeccionar les llistes electorals.