16.9 C
Pals
Diumenge, 5 febrer 2023
- Publicitat -

S’ha iniciat el segon nivell de participació ciutadana en la revisió del POUM

En aquesta fase es faran taules de treball i reunions amb els veïns dels diversos barris i urbanitzacions de Santa Cristina

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El barri de Salom i la urbanització Can Reixac de Santa Cristina d’Aro han estat les primeres zones que van iniciar el segon nivell de participació ciutadana de la revisió del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM). Es van organitzar trobades dels veïns amb el cap de l’equip redactor i arquitecte Francesc Xavier Canosa, en les quals hi van participar una trentena i una dotzena de residents, respectivament.

Al llarg d’aquest mes, Canosa té programades més reunions amb altres sectors urbans i urbanitzables del municipi per tal de conèixer les necessitats de la població. A més, pròximament, també es podran fer reunions particulars amb l’arquitecte per tractar temes més personals. Però s’haurà de demanar cita prèvia a través de Sònia Muñoz, de l’àrea d’Urbanisme.

SALOM I CAN REIXAC

L’actual situació urbanística només permet ampliar un 20% del sostre ja edificat, però no permet fer res en les finques sense edificar. Així, Canosa va destacar que el barri de Salom es troba en una situació molt complicada, ja que té la qualificació de sòl no urbanitzable i aplega 70 parcel·les, de les quals 64 estan edificades.

Per altra banda, Can Reixac es qualifica de sòl urbà però com no té tots els serveis, no es pot edificar en cap de les tres finques de les 25 existents. D’aquesta manera, els veïns han decidit reactivar l’entitat urbanística de conservació per fer intentar construir en aquestes tres finques sense que comporti una càrrega important per la resta de parcel·les edificades.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Un motorista ferit a S’Agaró després d’un accident amb un cotxe

El conductor ha tingut un impacte amb un cotxe, i ha acabat caient a terra
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -