El nou POUM de Santa Cristina d’Aro vol suplir la falta de sòl industrial. L’equip de govern ha encarregat la tasca de revisar el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal a l’empresa Projectes Arquitectura i Urbanisme Canosa-Díez SLP, de Girona.

La Comissió d’Experts, presidida pel cap del Servei Territorial d’Urbanisme de Girona, Jordi Domènech, ha valorat i analitzat sis aspectes a l’hora de fer l’adjudicació: la memòria explicativa, l’oferta econòmica, la metodologia, la proposta tècnica de participació ciutadana, les millors experiències i la proposta d’assessorament urbanística i difusió dels treballs. La proposta de l’empresa Canosa-Díez era l’econòmicament més avantatjosa, segons argumenta l’informe de l’adjudicació. Finalment, el pressupost serà de 260.000 €, i el termini d’execució de 3 anys.

La revisió del plantejament de les zones industrials i d’activitat econòmica era un dels objectius del programa de mandat de les tres forces que conformen el govern, integrat per ERC, Guanyem i Independents. En aquest sentit, l’alcalde republicà Xavier Sala ha recordat que hi ha escassetat de sòl industrial i comercial a Sant Cristina i el seu entorn, i és per això que aquesta iniciativa és molt necessària.