23.9 C
Pals
Dilluns, 15 juliol 2024
- Publicitat -

Shawn Mendes es despulla a Rolling Stone

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Shawn Mendes es despulla a Rolling Stone

El canadenc Shawn Mendes ha concebut una entrevista molt sincera a la revista Rolling Stone on s’ha despullat i s’ha mostrat tal com és i com pensa.

Una de les qüestions més comentades és la seva sexualitat i és que tot i que sembla un tema superat, en ple segle XXI, Mendes afirma que està cansat d’haver de demostrar que és heterosexual i desmentir la seva condició d’homosexual. Arriba a pensar que té ganes de sortir al carrer amb una noia per demostrar que no és gai. I tot per alguns comentaris que arriba a llegir durant el dia.

Mendes afegeix que sap perfectament que si fos gai, no passaria res, perquè no és dolent, però hi ha moltes persones heterosexuals que utilitzen l’orientació sexual com a insult. 
El canadenc explica que quan llegeix determinades coses pensa que tenen molta sort que no sigui gai i que no estigui atemorit per sortir de l’armari, perquè per desgràcia és una cosa que ha provocat la mort de molta gent, com per anar fent broma d’aquestes qüestions.

“Us agraden les meves cançons, la meva música? A qui li importa si sóc o no homosexual?”, relata el cantant, que aprofita per parlar de la seva relació amb Hailey Baldwin, l’actual parella del també canadenc Justin Bieber.
Sobre aquesta relació explica que no vol posar cap etiqueta i assegura que quan es va assabentar que es cansava li va enviar un missatge per felicitar-la, perquè realment està feliç pels dos.

Mendes també ha explicat que la marihuana l’inspira a compondre i que fumar un porro l’ajuda a tocar la guitarra durant set hores seguides!

A l’entrevista relata que té tres rutines diàries que mai deixa de fer, anar al gimnàs, fer-se fotos amb els fans i fer classes de tècniques vocals.

L’entrada Shawn Mendes es despulla a Rolling Stone ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Gregory Porter, un bri de llum a l’escenari de Porta Ferrada

Tal com va dir just començar el concert el mateix protagonista de la nit, el port de Sant Feliu...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -