20.5 C
Pals
Divendres, Setembre 20, 2019
  • Fórmula Capital

Shawn Mendes es despulla a Rolling Stone

El més llegit

Ciutadans Torroella de Montgrí demana la dimissió del regidor de la CUP per “amenaçar” el Cos de Policia Nacional a través de twitter

El cupaire ha demanat disculpes a través de les xarxes socials destacant que la seva intenció no era "ofendre ni ferir sensibilitats"

Turisme, allò que fan els altres.

Un estiu més hem llegit i escoltat com desenfeinats experts en no res, doctorats en la teoria de la conspiració, han pontificat sobre la malignitat de l’activitat turística a la Costa Brava.

Estudiants d’ESO de Sant Feliu inicien una campanya de plantar arbres

Vendran bosses de cotó reciclat per recaptar diners

Segueixen els moviments polítics a l’entorn del servei d’abastament d’aigua potable de la Bisbal

L'Assemblea de la Cup ha ratificat el seu compromís amb la municipalització del servei d'abastament d'aigua potable de La Bisbal i el PSC bisbalenc ha presentat una moció que insta a la resta de grups a decidir sobre el tipus de gestió del servei

Presentació de “Parant Taula” al Terracotta Museu de la Bisbal

La iniciativa uneix 20 ceramistes de la Bisbal amb els restaurants del col·lectiu Cuina de l’Empordanet i és un interessant maridatge entre la ceràmica de la Bisbal i la cuina del Baix Empordà
Shawn Mendes es despulla a Rolling Stone

El canadenc Shawn Mendes ha concebut una entrevista molt sincera a la revista Rolling Stone on s’ha despullat i s’ha mostrat tal com és i com pensa.

Una de les qüestions més comentades és la seva sexualitat i és que tot i que sembla un tema superat, en ple segle XXI, Mendes afirma que està cansat d’haver de demostrar que és heterosexual i desmentir la seva condició d’homosexual. Arriba a pensar que té ganes de sortir al carrer amb una noia per demostrar que no és gai. I tot per alguns comentaris que arriba a llegir durant el dia.

Mendes afegeix que sap perfectament que si fos gai, no passaria res, perquè no és dolent, però hi ha moltes persones heterosexuals que utilitzen l’orientació sexual com a insult. 
El canadenc explica que quan llegeix determinades coses pensa que tenen molta sort que no sigui gai i que no estigui atemorit per sortir de l’armari, perquè per desgràcia és una cosa que ha provocat la mort de molta gent, com per anar fent broma d’aquestes qüestions.

“Us agraden les meves cançons, la meva música? A qui li importa si sóc o no homosexual?”, relata el cantant, que aprofita per parlar de la seva relació amb Hailey Baldwin, l’actual parella del també canadenc Justin Bieber.
Sobre aquesta relació explica que no vol posar cap etiqueta i assegura que quan es va assabentar que es cansava li va enviar un missatge per felicitar-la, perquè realment està feliç pels dos.

Mendes també ha explicat que la marihuana l’inspira a compondre i que fumar un porro l’ajuda a tocar la guitarra durant set hores seguides!

A l’entrevista relata que té tres rutines diàries que mai deixa de fer, anar al gimnàs, fer-se fotos amb els fans i fer classes de tècniques vocals.

L’entrada Shawn Mendes es despulla a Rolling Stone ha aparegut primer a Primera Fila.

Últimes notícies

audio

What Can I do about it?

Un company advocat anglès amb discapacitat, John Horan, en una presentació seva sobre la participació de les persones amb discapacitat en els procediments judicials, ha descrit la seva lluita pels drets de les persones amb discapacitat com una lluita constant, decebedora a vegades.

Cap de setmana inestable. Dissabte hi ha perill de fortes tempestes

Divendres el temps comença a canviar amb cel variable i més nuvolositat al final del dia. Dissabte serà una jornada plujosa, on les tempestes poden ser intenses, i diumenge el pas d'un front portarà una devallada del termòmetre amb temps insegur.
audio

Ningú no és perfecte – 19 setembre 2019

Aquesta setmana al programa de cinema i sèries d'ha parlat de Stranger Things! Si t'ho has perdut ho pots escoltar al nostre web!

Ciutadans Torroella de Montgrí demana la dimissió del regidor de la CUP per “amenaçar” el Cos de Policia Nacional a través de twitter

El cupaire ha demanat disculpes a través de les xarxes socials destacant que la seva intenció no era "ofendre ni ferir sensibilitats"

L’Ajuntament de Verges denuncia un abocament descontrolat d’amiant a Mas Peixet

L'Ajuntament de Verges ha denunciat, a través de Facebook, l'abocament descontrolat d'amiant al costat d'una pista de terra de la zona del Mas Peixet

Més notícies