Quatre nous partners han estampat avui la seva signatura a un conveni de col·laboració que han acordat amb el viver d’empreses Alta Mar, del municipi de Calonge i Sant Antoni. Els partners en qüestió són la Cambra de Comerç de Palamós, el Banc de Sabadell, Meca Center i Altanetica-Ghofi. L’objectiu d’aquest acord és impulsar el creixement i la projecció del viver d’empreses, i d’aquesta forma ampliar la seva influència en l’àmbit institucional, formatiu i tecnològic.

Respecte a la Cambra de Comerç, el conveni preveu reforçar el suport institucional. De fet, la Cambra desenvoluparà el programa PICE (Programa Integral de Qualificació i Ocupació), i també durà a terme l’organització de cursos, dinars empresarials i d’una conferència anual.

En relació al Banc de Sabadell, s’encarregaran de l’organització de dues ponències sobre el finançament d’empreses. Per a més inri, l’entitat bancària oferirà unes condicions de finançament preferent per als usuaris del viver i contribuirà amb una aportació econòmica per a augmentar els recursos d’aquesta iniciativa empresarial del consistori calongí.

Per la seva part, Meca Center organitzarà cursos anuals, també farà cessió de cursos de formació i també injectarà diners a Alta Mar.

En última instància, l’empresa de telecomunicacions Altanetica-Ghofi oferirà unes condicions molt favorables als usuaris del viver i, també en aquest cas, invertiran capital.

Els quatre nous partners s’uneixen als tres que ja s’havien unit feia temps: es tracta de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona i el Consell Comarcal del Baix Empordà.