20.4 C
Pals
Dimecres, 19 juny 2024
- Publicitat -

Els bombers alerten contra les negligències i els incendis intencionats

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Els bombers alerten contra les negligències i els incendis intencionats
Loading
/

Les negligències i els focs intencionats són les principals preocupacions dels Bombers a les comarques de Girona. L’estiu ha acabat amb 6,25 hectàrees cremades a la demarcació. A la demarcació, un de cada quatre focs ha estat intencionat, amb especial incidència a les zones de Vilopriu i Fontcoberta. I un de cada tres ha estat fruit d’una negligència.

Entre mitjans de juny i mitjans de setembre, els Bombers han fet gairebé 300 sortides arreu de les comarques gironines per apagar focs, de les quals, més d’un centenar en zona urbana.  Tot i això, han estat de poca extensió. La demarcació tanca l’època de calorades amb només 6,25 hectàrees forestals cremades, una de les xifres més baixes dels darrers anys. Interior remarca la importància de la prevenció al llarg de l’any, amb la revisió de línies elèctriques o de l’estat dels vorals de carreteres i camins. De la seva banda, el cap de la Regió d’Emergències de Girona, Enric Cano, destaca el bon funcionament de les alertes.

Al Baix Empordà, hi ha hagut un total de 76 focs. D’aquests, 18 en vegetació agrícola, 20 en forestal i 27 en zona urbana. A la comarca, destaquen els cinc focs que hi ha hagut a Vilopriu, que se sumen als 25 provocats des de 2010.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Festival·B celebra 10 anys amb Mushka, Julieta, Guillem Gisbert o Maria Hein

El Festival•B celebrarà el seu desè aniversari al Parc del Fòrum els dies 27 i 28 de setembre detectant les noves sensibilitats musicals emergents que marquen la tendència més actual. L’últim festival de l’estiu a Barcelona anuncia un segon avanç artístic ple de talent dins de l’escena independent i alternativa. Encapçalant aquest nou avançament trobem
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -