20.2 C
Pals
Dissabte, 24 setembre 2022
- Publicitat -

S’incorporen tres nous Agents Cívics

La regidoria de Serveis i Medi Ambient de l’Ajuntament incorpora de manera temporal tres nous Agents Cívics per reforçar durant l’estiu l’atenció a la ciutadania

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La regidoria de Serveis i Medi Ambient de l’Ajuntament incorpora de manera temporal -fins al 15 de setembre- tres nous Agents Cívics per reforçar durant l’estiu l’atenció a la ciutadania i el treball de camp de supervisió del funcionament dels serveis municipals, l’estat dels elements de la via pública i l’atenció a les consultes de la ciutadania. L’acció s’emmarca en la voluntat de dimensionar algunes àrees del consistori a les necessitats de l’època amb major afluència turística, i alhora oferir el major nombre d’hores possibles d’atenció directe a la ciutadania, especialment en l’àmbit de la convivència, més des de la prevenció, que des de la reacció. La seva contractació durant un mes esdevé també prova pilot per cedir a futur la consolidació i ampliació temporal de l’acció.

Així, de la mateixa manera que a l’estiu s’amplia temporalment la plantilla de la Policia Local i de l’Oficina de Turisme o desenvolupen el seu treball el serveis de Mediació en l’Oci Nocturn i de Salvament i Socorrisme a les Platges, també es fa ara amb la figura dels Agents Cívics.  Els nou personal s’ha contractat mitjançant una empresa privada i s’identifiquen amb una armilla de color groc florescent que incorpora el text Agent Cívic. D’aquesta manera es dona recolzament a la tasca que tot l’any duen a terme els tres agents de la plantilla municipal. Desenvolupen la seva tasca a peu, sis dies la setmana -caps de setmana inclosos- vuit hores al dia, i divideixen la seva intervenció en tres sectors del municipi amb la inclusió dels tres nuclis de la vila.

Mitjançant diversos documents registren l’àmbit inspeccionat, el detall de la feina realitzada, les deficiències detectades i les propostes ciutadanes rebudes, que s’incorporen en el pla de  treball de la regidoria de Serveis i Medi Ambient. La tasca general dels Agents Cívics -permanents i temporals- és esdevenir una figura municipal que treballa des de la proximitat, a peu de carrer, fàcilment identificable, uniformada i a l’abast del ciutadà per atendre i ajudar en les  seves demandes. També revisen el bon funcionament dels serveis municipals, així com dels seus elements a la via pública, controlen la tinença d’animals de companyia, detecten possibles deficiències en l’estat de la neteja i també desenvolupa una tasca informativa sobre quan i com s’han d’abocar les deixalles.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’ARC finançarà l’app de Sant Feliu que busca ajudar a reciclar a la ciutadania

El projecte "Reutilitza'm amb ReutilitzAPP" de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha sigut un dels escollits per rebre...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -