13.4 C
Pals
Divendres, 24 maig 2024
- Publicitat -

S’incrementa el servei de lavabos a les platges de Palafrugell

L’horari d’obertura serà de les 9 del matí a les 7 de la tarda

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ja han entrat en funcionament els mòduls del lavabos de les platges de Palafrugell, que estaran operatius fins el proper dia 1 d’octubre, sent un equipament funcional durant tota la temporada d’estiu. L’horari d’obertura serà de les 9 del matí a les 7 de la tarda.

A part dels mòduls prefabricats que es posen a Llafranc i Tamariu, i que són de lloguer, la novetat d’aquest any és que l’ajuntament ha adquirit dos nous lavabos individuals per la platja del Canadell. Aquests mòduls s’han baixat amb grua fins al seu lloc d’emplaçament, i així s’ha optat per la solució de buscar dos mòduls individuals i dissenyats especialment per poder ser transports amb facilitat.

La inversió per adquirir d’aquest dos mòduls ha estat de 8.700 €. Les tasques de muntatge i retirada les realitzarà la mateixa Brigada Municipal.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Oasis reeditaran “Definitely Maybe” pel seu 30è aniversari

Els seguidors dels Oasis fa anys que esperen un possible retorn del grup, però de moment els germans Gallagher no es posen d’acord i continuen amb les seves carreres en solitari. Els darrers dies les xarxes del grup hi havia cert moviment i alguns optimistes es van pensar que finalment hi hauria l’esperada reunió al
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -