19.6 C
Pals
Dissabte, 15 maig 2021
- Publicitat -

Volen millorar la comunicació davant situacions d’emergència a Platja d’Aro

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro vol evitar situacions similars al flashmob de l’agost de 2016.

El més llegit

Avatar
Anna Pujol
Redactora de Ràdio Capital
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Després de la situació crítica que va tenir lloc arran del flashmob de l’agost de fa dos anys, Castell-Platja d’Aro vol millorar la comunicació en situacions d’emergència similars.

Durant els últims mesos, el municipi ha promogut la formació de tècnics i regidors en matèria de comunicació i xarxes socials a través del col·legi de Periodistes de Catalunya. A més, s’han organitzat portaveus i s’ha modificat l’ordenança de civisme, que estableix que s’ha de demanar permís a la Policia Local per desenvolupar activitats lúdiques que puguin causar aglomeracions a la via pública, amb un mínim de 10 dies d’antelació.

El següent pas és la formació del personal del sector serveis, hotelers i comerciants, que en una zona altament turística com és Platja d’Aro, tenen un paper clau per evitar el desconcert i l’alarma de turistes i vianants. Amb aquest objectiu,  partir d’aquesta setmana començarà un programa per donar eines comunicatives i organitzar una xarxa de persones i organitzacions amb capacitat d’informar de manera efectiva i veraç.

La primera sessió s’ha convocat aquest proper dijous dia 28 de juny a les 9h a la sala d’Actes de l’Ajuntament. A la xerrada hi intervindran Protecció Civil i la Policia.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El Begurenc Miquel Martín Serra, XVIII Premi Maria Àngels Anglada amb la novel·la ‘La drecera’

Rebrà la distinció a mitjan juny a Figueres, en una data que encara no s'ha fet pública
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -