24.4 C
Pals
Dilluns, 2 agost 2021
- Publicitat -

Santa Cristina habilitarà una zona d’autocaravanes

El turisme d’autocaravanes estava vivint un gran boom fins que va topar amb la pandèmia, ara fa tot just un any.

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

El passat mes de febrer es van iniciar les obres d’instal·lació d’una nova àrea d’autocaravanes a Santa Cristina d’Aro, projectada a l’esplanada de l’aparcament situat davant de la seu central del consistori.

El turisme d’autocaravanes estava vivint un gran boom fins que va topar amb la pandèmia, ara fa tot just un any. Les vendes i lloguers d’autocaravanes van pujar considerablement durant els anys 2018 i 2019, sobrepassant fins i tot la demanda per sobre de l’oferta en aquest tipus de vehicles. Aquest fet va ser promogut per la generació dels anomenats Millenials, joves d’entre 26 i 39 anys que aposten per aquest tipus de turisme amb rodes, més econòmic i liberal.

Donada la situació actual, on sembla que tenim a prop la fi de la pandèmia gràcies a les vacunacions, però on encara continuen actives les restriccions de desplaçament entre autonomies, es preveu que aquesta tendència del turisme d’autocaravanes es recuperi de cara a l’estiu i, inclús, es pugui veure lleugerament incrementada. Sota aquesta premissa i sabuda la falta d’àrees d’estacionament i pernocta d’autocaravanes arreu del territori, l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro ha apostat per aquest projecte amb la intenció de potenciar aquesta tipologia de turisme al municipi.

Els treballs s’estan executant per l’empresa Massachs Obres i Paisatge SLU, que ha resultat adjudicatària de les obres, amb un termini d’execució de dos mesos i mig i per un import que ascendeix a 39.906,70 euros.

Les obren contemplen un punt de neteja amb una columna de servei i un embornal que possibilitin el buidat d’aigües brutes de les autocaravanes i l’abastament d’aigua, una torre d’endolls per tal de permetre el subministrament elèctric a les caravanes, i l’obra civil necessària per a la seva connexió a la xarxa de clavegueram i a les escomeses elèctriques i d’aigua potable.

Es preveu que les obren finalitzin just abans de la temporada estival, a inicis del mes de maig, donat que es van iniciar el passat 17 de febrer.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Cantada d’Havaneres de Begur arriba aquest dissabte a la seva 42a edició

Les donacions solidaries que es facin durant l’esdeveniment es destinaran a la Fundació PKU, que ajuda als afectats de la malaltia PKU i altres trastorns metabòlics.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -