33 C
Pals
Divendres, 19 juliol 2024
- Publicitat -

S’inicien les obres per connectar l’aparcament del carrer Riera amb el d’Àngel Guimerà

La construcció d'aquest accés forma part dels projectes que els veïns i veïnes van votar durant el procés dels pressupostos participatius del 2018

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Comencen les tasques de topografia necessàries abans d’iniciar les obres de construcció del nou accés a l’aparcament del carrer Riera, a Sant Joan. Aquestes intervencions en la via pública permetran la connexió de l’aparcament amb el carrer d’Àngel Guimerà, que és un dels principals accessos al municipi. Quan culmini el projecte es podrà entrar i sortir de l’aparcament directament per aquest carrer. La construcció d’aquest accés forma part dels projectes que els veïns i veïnes van votar durant el procés dels pressupostos participatius del 2018.

Actualment l’única via d’entrada a l’aparcament és pel carrer Riera, fet que provoca el col·lapse a la zona. Les obres han de permetre el flux d’entrades i sortides de vehicles a aquest equipament, millorant l’accessibilitat i augmentant el rendiment, alhora que facilitarà la mobilitat, evitant el volum de trànsit de vehicles pel carrer Riera.

Està previst que les obres comencin la setmana que ve. “Es basen en la construcció d’un petit pont que mitjançant un calaix de formigó ha de permetre superar el rec del Molí que passa en paral·lel entre l’aparcament i el carrer d’Àngel Guimerà”, expliquen des del consistori. També inclourà la construcció d’un vial de 6 metres d’amplada i de voreres a banda i banda de l’accés, així com d’una petita illeta que separarà el trànsit d’entrada del de sortida de l’aparcament. El pressupost de les tasques d’adequació d’aquest nou accés a l’aparcament del carrer Riera és de 22.500 € s’ha d’efectuar en dos mesos.

Aquestes obres són molt importants per l’afluència d’usuaris que té, ja que l’aparcament del carrer Riera de 3.110 m2 i ubicat entre l’avinguda d’Àngel Guimerà i el carrer Riera, es troba molt a prop de l’escola Vila-romà. Permetent, així, l’estacionament de fins a un centenar de vehicles, principalment dels veïns d’aquest sector i dels treballadors i familiars que porten els infants a l’escola i a l’Aula d’Aprenentatge.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’espai natural de Castell instal·la amb un punt d’informació i vigilància

L'espai natural de Castell compta amb un punt d'informació i vigilància gestionat per l'ADF Gavarres Marítima. Aquesta iniciativa de l'Àrea de Medi Ambient, activa durant juliol i agost, fomenta els valors mediambientals i la prevenció d'incendis. A més, l'ADF realitza tasques de manteniment i prevenció d'incendis durant tot l'any en altres espais naturals del municipi.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -