10.1 C
Pals
Dilluns, 1 juny 2020

“Infusiona’t”, un acte per promocionar el turisme de benestar i l’alimentació saludable a la Costa Brava

L'esdeveniment promocional, celebrat a Barcelona, vol promocionar l’oferta específica de productes, activitats i serveis de salut i benestar de la Costa Brava i el Pirineu de Girona

El més llegit

[VÍDEO] Veuen el segon animal més gran del món a quatre milles de Llafranc

El rorqual comú és el segon animal més gran del món després de la balena blava, pot arribar a mesurar uns 20 metres de longitud i s'acostuma a veure a la primavera i a la tardor

Els bombers treballen en un incendi forestal a Palamós

S'han activat un helicòpter i quatre dotacions terrestres dels bombers

Així eren els primers Carroussel Costa Brava de la història

Ràdio Capital celebrem un Carroussel Costa Brava històric amb imatges de desfilades dels anys 60 i 70 del segle passat, les primeres edicions d'aquesta celebració. No et perdis les imatges que recuperem del Fons Josep M. Vives de l'Arxiu de Palafrugell

Així es va crear la mítica carrossa Tutankamon de Josep M. Vives del Carroussel Costa Brava

Enguany fa 50 anys que va sortir al carrer la mítica carrossa Tutankamon, feta per Josep M. Vives. Recuperem un important document històric sobre com es va fabricar pel Carroussel Costa Brava de 1970

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona ha presentat “Infusiona’t”, un esdeveniment promocional per donar a conèixer entre el públic català l’oferta específica de productes, activitats i serveis de salut i benestar de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. Alhora que es van mostrar les noves infusions ecològiques i del territori Costa Brava Essence i Pyrenees Essence, creades per l’empresa Tegust Nature. Aquest esdeveniment està planificat en el Pla d’Accions 2019 del Club de Màrqueting de Salut i Benestar del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

L’acte va comptar amb la presència de Núria Coll, directora del mitjà Ets el que menges, que va dirigir la tertúlia d’alimentació on hi van participar la nutricionista Carla Zaplana, el divulgador de la natura i la nutrició conscient Marc Casabosch el director de màrqueting del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Jaume Marín. Es va parlar de quin model de territori, benestar i nutrició hi ha a la Costa Brava a través de les experiències vinculades a aquest àmbit i també de les noves infusions de Tegust.

Carla Zaplana va destacar que “és necessari preservar-lo perquè a través d’ell podem extreure moltes coses positives i gaudir del turisme de benestar”. La nutricionista, que té arrels empordaneses, va reconèixer que activitats com practicar ioga a la platja o fer banys de bosc a la Costa Brava li proporcionen experiències holístiques. Pel que fa a les infusions, creu que “el fet que hagin estat creades a partir d’ingredients del territori aporta valor afegit a aquestes begudes que serveixen per hidratar-nos d’una manera diferent, molts orientades a cuidar la salut”.

El divulgador Marc Casabosch va ressaltar que “les terrers gironines representen una simbiosi de mar i muntanya, i que a través d’aquest territori podem potenciar el gust i l’olfacte per generar vincles amb el paisatge”. En aquesta línia va afegir “en ocasions l’aroma i el gust ens estimulen el suficient com per motivar-nos a viatjar a certes destinacions”.

Jaume Marín va destacar que la demarcació de Girona està enfocant la seva oferta turística cap a un turisme de benestar, de qualitat i més sostenible. De les infusions va comentar que es tracta d’un projecte engrescador en què dues empreses s’alineen d’acord amb un objectiu: “afegir valor a les experiències que tenen lloc al territori oferint unes infusions de qualitat i representatives de la demarcació, alhora que els visitants se les puguin endur a casa com a souvenir després de la seva estada”.

- Publicitat -
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Primera Fila trenca el seu rècord d’audiència el mes de maig

L’equip de Primera Fila està d’enhorabona amb les dades d’audiència del mes de maig, ja que hem superat l’anterior marca del mes d’abril i ho hem fet amb un ampli marge. Entre les publicacions més vistes hi ha l’entrevista que vam fer als tiktokers Hugo Iglesias i Ferran Casadevall, que va servir per obrir el…

Halsey rep l’impacte de bales de goma en les protestes per la mort de George Floyd

Halsey ha estat una de les moltes participants famoses que han assistit a les protestes d’aquest cap de setmana als Estats Units, arran de la mort de George Floyd, el ciutadà de raça negra que va morir assassinat a mans d’un policia de Minneapolis. La cantant va compartir algunes imatges de les protestes a la…

Rosalía entra per primer cop al top 10 global d’Spotify gràcies a ‘TKN’

Rosalía ha aconseguit entrar per primera vegada al top 10 de la llista global d’Spotify amb ‘TKN‘, la seva col·laboració amb Travis Scott, un artista molt popular als Estats Units. La cançó així mateix és número 1 a la llista espanyola i en quatre dies ja suma més de 8 milions de reproduccions. La cançó…

[GALERIA] Així s’ha viscut el primer dia de la fase 2 a Calella de Palafrugell

Així s'han viscut les primeres hores de la fase 2 del desconfinament per la crisi del coronavirus al Baix Empordà, la gent ja pot banyar-se tranquil·lament a les platges tot i que amb límits d'afluència

Ràdio Capital trenca el seu rècord d’audiència i s’enfila fins als 80.000 usuaris

El mes de maig ha estat el millor mes de la història de Ràdio Capital, pel que fa a les audiències del web radiocapital.cat i de l'emissió per Internet de l'emissora.

Altres notícies