3 C
Pals
Dimecres, 1 desembre 2021
- Publicitat -

S’instal·len nous parterres al Passeig del Mar de Palamós

El projecte inclou la instal·lació de reg automàtic, la compactació de subbase de terra, la plantació de flors, i finalment la ubicació de grava decorativa

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

La Brigada Municipal de l’Ajuntament de Palamós ha iniciat les tasques d’instal·lació dels nous parterres al Passeig del Mar fruit de la participació ciutadana. Aquest projecte té com a objectiu eliminar progressivament els escocells continus existents.

El consistori va recollir les demandes ciutadanes que es van proposar a través del procés de participació ciutadana, on es va demanar als palamosins i palamosines quines millores consideraven que calia fer en l’àmbit del Passeig del Mar. Els veïns i veïnes van expressar que, entre d’altres, s’havien d’eliminar els escocells perquè acumulen terra i brossa, a més de provocar caigudes.

Davant d’aquesta petició, l’Ajuntament ha previst convertir aquests escocells en parterres, de manera que ja s’estan aplicant aquestes mesures al Passeig del Mar i al carrer d’Aragó en direcció al centre del municipi.

Les obres també contemplen la instal·lació de reg automàtic i de malla antigerminal, la compactació de la subbase de terra, la plantació de flors, en aquest cas de l’espècie asterisc de marina, i finalment la grava decorativa. Aquestes actuacions es complementen amb la construcció de nous passos per a vianants situats en aquests parterres per tal de fer més segur el pas entre les voreres laterals i el centre del passeig. La voluntat és anar ampliant progressivament el nombre de metres amb el nou parterre que es construirà direcció al centre del municipi.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Alícia Rey & Jan Buxeda presenten “Nadales de Sofà”

“Nadales de sofà” és el projecte musical que uneix els músics terrassencs Jan Buxeda (Caseta) i Alícia Rey (Sense Sal). Després d’haver col·laborat a ‘Tot el que odiàvem” (Caseta), van començar a treballar plegats en la producció de cançons com ‘Tornar’ o ‘Fer Camí’ (Alícia Rey), iniciant un camí musical plegats que els ha dut…
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -