31.2 C
Pals
Dimarts, 15 juny 2021
- Publicitat -

S’instal·len nous parterres al Passeig del Mar de Palamós

El projecte inclou la instal·lació de reg automàtic, la compactació de subbase de terra, la plantació de flors, i finalment la ubicació de grava decorativa

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La Brigada Municipal de l’Ajuntament de Palamós ha iniciat les tasques d’instal·lació dels nous parterres al Passeig del Mar fruit de la participació ciutadana. Aquest projecte té com a objectiu eliminar progressivament els escocells continus existents.

El consistori va recollir les demandes ciutadanes que es van proposar a través del procés de participació ciutadana, on es va demanar als palamosins i palamosines quines millores consideraven que calia fer en l’àmbit del Passeig del Mar. Els veïns i veïnes van expressar que, entre d’altres, s’havien d’eliminar els escocells perquè acumulen terra i brossa, a més de provocar caigudes.

Davant d’aquesta petició, l’Ajuntament ha previst convertir aquests escocells en parterres, de manera que ja s’estan aplicant aquestes mesures al Passeig del Mar i al carrer d’Aragó en direcció al centre del municipi.

Les obres també contemplen la instal·lació de reg automàtic i de malla antigerminal, la compactació de la subbase de terra, la plantació de flors, en aquest cas de l’espècie asterisc de marina, i finalment la grava decorativa. Aquestes actuacions es complementen amb la construcció de nous passos per a vianants situats en aquests parterres per tal de fer més segur el pas entre les voreres laterals i el centre del passeig. La voluntat és anar ampliant progressivament el nombre de metres amb el nou parterre que es construirà direcció al centre del municipi.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Santa Cristina regularà els accessos al massís de l’Ardenya

Bona part de l’Ardenya cristinenca és un espai protegit inclòs a la xarxa dels Espais d’Interès Natural (EIN) de la Generalitat de Catalunya, dins la xarxa Natura 2000 i també és zona ZEPA de protecció d’aus
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -