20.6 C
Pals
Dijous, 26 maig 2022
- Publicitat -

Com és la situació de la COVID-19 al Baix Empordà?

Mentre al Baix Empordà hi ha un risc de rebrot de 486, ja hi ha 26.295 vacunats amb la primera dosi i 9.277 en la segona dosi.

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Mentre al Baix Empordà hi ha un risc de rebrot de 486, ja hi ha 26.295 vacunats amb la primera dosi i 9.277 en la segona dosi. Actualment hi ha 30 pacients ingressats i s’acumulen un total de 242 defuncions.

L’Escola Pi Verd de Palafrugell té ara mateix 23 persones confinades i hi ha hagut 5 positius en els darrers deu dies. L’Escola Torres Jonama del municipi també té 41 persones confinades i 4 positius detectats en els darrers dies. A l’Institut Baix Empordà hi ha hagut 4 positius detectats en els darrers dies.

A l’Escola Mas Clarà de La Bisbal d’Empordà hi ha 2 positius detectats en els darrers dies i 19 persones confinades. I també al Cor de Maria, 30 persones confinades i 1 positiu en els darrers dies. A L’Institut La Bisbal hi ha 161 alumnes confinats i 14 positius detectats en els darrers dies.

A Palamós, al CEE Els Àngels hi ha 19 persones confinades per un positiu detectat en els darrers dies. A l’Institut de Palamós hi ha 2 positius detectats en els darrers dies. Hi ha 2 grups confinats al Vedruna de Palamós i 1 positiu en els darrers dies.

Pel que fa a Sant Feliu de Guíxols, hi ha 102 persones confinades i 9 positius detectats en els darrers dies. També se n’han detectat 7 a l’Escola L’Estació i 2 a l’Escola Gaziel, pel que hi ha 48 i 17 alumnes confinats respectivament.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Baix Empordà planifica la temporada de prevenció d’incendis forestals

Davant l'elevat risc d'incendi previst per aquest estiu, representants del Consell Comarcal del Baix Empordà, dels municipis de la comarca i dels cossos d'emergència s'han trobat per tractar la prevenció d'incendis.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -