19.2 C
Pals
Divendres, 2 maig 2025
- Publicitat -

Sol Gironès celebra la victòria de la 2a FEB a la Bisbal

Els de Carles Rofes es van imposar al CB Salou, obtenint el seu segon triomf seguit i consolidant-se amb un 3-1 en el debut a la lliga.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’equip del Sol Gironès Bisbal Bàsquet va celebrar amb entusiasme la seva primera victòria a la categoria 2a FEB al Pavelló Vell de la Bisbal. Ahir, els de Carles Rofes es van imposar al CB Salou, obtenint el seu segon triomf seguit i consolidant-se amb un 3-1 en el debut a la lliga.

Segons informa El Punt Avui, el partit va començar amb un CB Salou especialment encertat des de la línia de tres punts, amb un parcial inicial de 3-11 gràcies a tres triples consecutius d’Aragonès. Malgrat aquesta distància en el marcador, el Sol Gironès va saber mantenir-se dins del partit amb cistelles decisives de Viejo, Solé i Torrent, i un triple al límit de possessió de Valera que ajustava el marcador fins al 38-36 abans de l’últim període.

A l’inici del darrer quart, el suport del públic local va ser fonamental per impulsar l’equip bisbalenc cap a la remuntada. Un altre triple de Solé i una jugada destacada de Dibba —assistit per Torrent amb un passi espectacular per sota les cames— van donar força als locals. El CB Salou va intentar resistir, però un triple de Toni Espinosa i un tap crucial de Dibba van acabar decantant la balança a favor del conjunt local.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
00:12:23

Eva Safont: “Sense l’arròs i la feina dels pagesos no hi hauria campanya gastronòmica”

Pals ha posat en marxa una nova edició de la seva campanya gastronòmica dedicada a l’arròs. La cita va començar el passat 30 d’abril i s’allargarà fins al primer de juny. En aquesta 32a edició hi participen dotze restaurants del municipi, repartits entre el nucli antic, la zona de platges i les masies dels voltants. Cadascun d’aquests establiments ha creat un menú especial amb l’arròs de Pals com a ingredient principal i amb maridatge del vi del celler Mas Geli, també del municipi. I per parlar-ne hem convidat a la regidora de turisme i promoció econòmica de Pals, Eva Safont, al Supermatí. 

Altres notícies