23.8 C
Pals
Dimecres, 4 octubre 2023
- Publicitat -

El SSIBE vol recaptar 1 milió d’euros per ampliar Palamós Gent Gran

Els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE) han presentat avui la campanya de mecenatge per recaptar els fons necessaris per crear un nou espai de centre de dia i hospital a Palamós Gent Gran

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Fotografia: Així serà el nou espai de Palamós Gent Gran (SSIBE)

Els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE) han presentat avui la campanya de mecenatge per recaptar els fons necessaris per crear un nou espai de centre de dia i hospital a Palamós Gent Gran. L’objectiu és recaptar 1 milió d’euros en un any.

Es vol reformular l’actual espai de La Porxada del centre, que ara és un espai exterior on usuaris i visitants poden passejar. S’hi vol fer un centre de 400 metres quadrats, amb sortida al jardí, molta llum natural i amplitud. El centre podrà acollir fins a 50 persones usuàries de l’hospital de dia i el centre de dia. Lluís Puig, president de la Fundació Hospital de Palamós i alcalde de Palamós, ha explicat a Ràdio Capital que la pandèmia de la covid va  posar de relleu que calia ampliar l’espai pels usuaris.

Com serà el nou espai?

El nou centre està pensat per acollir noves sales més àmplies i pensades per la comoditat dels usuaris i dels treballadors. Entre les noves sales que s’hi faran, hi haurà uns vestuaris independents pels treballadors, amb accés propi, que permetran crear circuits independents al centre. També s’hi farà una sala polivalent àmplia i una zona adreçada a la cura de persones amb trastorns cognitius. Així s’ha explicat durant l’acte de presentació de la campanya, que s’ha fet al mateix espai de La Porxada de Palamós Gent Gran.

Tot i l’ampliació d’espai, Lluís Puig ha assegurat que hi haurà el mateix personal que tenen actualment a Palamós Gent Gran. “El que tindrem seran millors condicions de treball, que faran que l’usuari se senti més ben atès”.

A les fotografies a continuació es pot veure com canviarà l’espai de la Porxada, on es farà aquest nou centre de dia.

Un projecte d’1 milió d’euros

Aquest projecte té un cost estimat d’1.000.000 d’euros. Lola Bosch, directora de l’Unitat d’Atenció al Ciutadà i Comunicació del SSIBE, assegura que amb la campanya es vol recollir aquesta mateixa quantitat, tot i que reconeix que és un “objectiu ambiciós”. Bosch també ha explicat a Ràdio Capital que la campanya està adreçada a tothom i que durarà un any.

El SSIBE ha creat una pàgina web on fer aportacions. A més, també s’han creat diferents elements de merxandatge de la campanya, entre els quals hi ha samarretes, tasses o bosses. A més, el 16 de setembre s’ha organitzat un gran sopar per a recaptar diners en el Claustre del Mas del Vent, amb els xefs Quim Casellas (restaurant Casamar de Llafranc) i Antoni Izquierdo (restaurant Mas dels Arcs) com a responsables.

Merxandatge per a la campanya de mecenatge de l’ampliació de Palamós Gent Gran

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La sidreria Mooma rep 3 guardons en el Saló Internacional de les Sidres de Gala celebrat a Astúries

El passat mes de setembre, Mooma va rebre a Riga (Letònia) dos premis al Nordic International Cider Awards (NICA), un esdeveniment que té lloc cada any als països nòrdics i bàltics.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -