10.2 C
Pals
Divendres, 5 març 2021

El SSIBE descarta tornar a utilitzar hotels pels pacients amb COVID-19

Que l'Hospital de Palamós no hagi aturat la resta de les activitats hospitalàries com ho va fer a la primavera dificulta l'obertura d'equipaments específics pels pacients amb COVID-19 del Baix Empordà

El més llegit

MAPA: Com avança la vacunació al Baix Empordà, municipi a municipi

Les campanyes de vacunació segueixen avançant. Aquesta setmana ja s’ha començat a vacunar a ciutadans de més de 80 anys al mateix temps que també s’administren les dosis d’AstraZeneca als docents de menys de 55 anys. Fem un repàs de com està la situació al Baix Empordà.

#FactCheckCapital: No, la família de porcs senglars no passeja per Platja d’Aro, és Israel

Un vídeo que ha circulat per les xarxes mostra un grup de porcs senglars, els usuaris diuen que és a Platja d'Aro, però Ràdio Capital ha verificat el vídeo i està gravat en un altre indret

Francesc Ferrer: “Si el Club Llagostera jugués a l’Estartit, generaria molts avantatges pel municipi”

El Club Llagostera Costa Brava podria jugar a l'Estartit com a seu fixa. Es trata d'un tema molt embrionari...

Compartim-nos, cuidem-nos

Des de ja fa un temps, en les trobades casuals amb amics, un tret comú en les converses ja...
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà ha descartat, ara per ara, tornar a fer servir els hotels de la comarca pels pacients amb COVID-19. L’acció ja es va fer amb la primera onada de la pandèmia per poder alliberar la càrrega de l’Hospital de Palamós.

En una entrevista a Ràdio Palamós, la directora assistencial del SSIBE, Anna Ribera, ha explicat que aquesta vegada no s’han hagut d’aturar les altres activitats de l’hospital i això afectaria la disponibilitat del personal amb el qual compta el SSIBE per poder crear places addicionals en aquests hotels.

A la primavera es van utilitzar diversos hotels de la comarca baix-empordanesa per poder donar cabuda als malalts de COVID-19 al Baix Empordà. Entre ells hi havia l’hotel Trias de Palamós on es van instal·lar aquells pacients amb símptomes lleus o inclús asimptomàtics, entre d’altres hospitalitzats.

L’altra instal·lació extraordinària dedicada a pacients amb coronavirus al Baix Empordà va ser Palafrugell Gent Gran. Allà hi van perdre la vida més d’una trentena de pacients ingressats. Per això s’ha obert una investigació per les possibles negligències durant la primera onada del coronavirus.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

OR estrenen ‘Respirar’ en col·laboració de Joan Dausà i Ombra

Els OR (O-ERRA) acaben de presentar ‘Respirar’ en col·laboració de Joan Dausà i Mireia Flores (OMBRA) i que és el segon senzill del disc “Imaginari”. La cançó està inspirada en la crisi de refugiats que pateix Europa en els darrers anys i conviden a posar-se en la pell de la persona que fuig de la…

Altres notícies