20.3 C
Pals
Diumenge, 1 agost 2021
- Publicitat -

El SSIBE descarta tornar a utilitzar hotels pels pacients amb COVID-19

Que l'Hospital de Palamós no hagi aturat la resta de les activitats hospitalàries com ho va fer a la primavera dificulta l'obertura d'equipaments específics pels pacients amb COVID-19 del Baix Empordà

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà ha descartat, ara per ara, tornar a fer servir els hotels de la comarca pels pacients amb COVID-19. L’acció ja es va fer amb la primera onada de la pandèmia per poder alliberar la càrrega de l’Hospital de Palamós.

En una entrevista a Ràdio Palamós, la directora assistencial del SSIBE, Anna Ribera, ha explicat que aquesta vegada no s’han hagut d’aturar les altres activitats de l’hospital i això afectaria la disponibilitat del personal amb el qual compta el SSIBE per poder crear places addicionals en aquests hotels.

A la primavera es van utilitzar diversos hotels de la comarca baix-empordanesa per poder donar cabuda als malalts de COVID-19 al Baix Empordà. Entre ells hi havia l’hotel Trias de Palamós on es van instal·lar aquells pacients amb símptomes lleus o inclús asimptomàtics, entre d’altres hospitalitzats.

L’altra instal·lació extraordinària dedicada a pacients amb coronavirus al Baix Empordà va ser Palafrugell Gent Gran. Allà hi van perdre la vida més d’una trentena de pacients ingressats. Per això s’ha obert una investigació per les possibles negligències durant la primera onada del coronavirus.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’oposició denúncia que Sant Feliu de Guíxols no disposarà de “comptadors solidaris”

El govern municipal desestima una proposta per procedir a la instal·lació dels comptadors solidaris en aquells casos de necessitat
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -