9.7 C
Pals
Dijous, 14 Novembre 2019

SSSSSHHHHH!!!

El més llegit

Què han votat els teus veïns a les eleccions generals del 10N?

Tens curiositat per saber si a la teva població la formació política que has votat té molt pes? I a la zona per on vius? Comprova-ho en aquest mapa interactiu de Ràdio Capital de l'Empordà

Lluís Puig, alcalde de Palamós: “Estem preparats per convertir el Port de Palamós en port Schengen; però hi ha falta de voluntat”

En una entrevista a Ràdio Capital de l'Empordà, Lluís Puig, ha analitzat la situació urbanística a Palamós, els resultats de les eleccions generals del 10N i ha contestat al candidat del PSC Girona, Marc Lamuà, sobre el port de Palamós

Òscar Aparicio, cap del PSC Bisbal: “Decidim si s’ha de municipalitzar el servei de l’aigua o no, però s’ha de solucionar”

El líder del PSC Bisbal, Òscar Aparicio, ha valorat la situació del PSC a les comarques gironines després de les eleccions generals però també ha tingut temps per aprofundir en l'actualitat bisbalenca

El concurs de Gossos d’Atura de Torroella retrà homenatge a Jordi Muxach

Els dies 30 de novembre i 1 de desembre tindrà lloc la Fira de Sant Andreu, en la qual se celebra el concurs de Gossos d'Atura de Torroella de Montgrí

Demanen anul·lar la sentència a Bassa per l’error de la conselleria d’Ensenyament

"No es tracta aquest d'un mer error material, sinó determinant per establir la responsabilitat de Bassa, ja que la seva condemna s'ha basat en fets d'altre, de la titular real del Departament d'Ensenyament"
Carme Fenoll
Carme Fenoll
Bibliotecària

Mitjançant aquest article, em proposo que entreu d’incògnit a les nombroses i atractives biblioteques de l’Empordà. En aquest espai d’opinió de Ràdio Capital, em proposaré portar-vos, de tant en tant, a conèixer:

  • Els bibliotecaris que poden ser els vostres prescriptors literaris i culturals: podreu escoltar les veus i què motiva als bibliotecaris dels diferents taulells de l’Empordà. Coneixeu el vostre bibliotecari? Els hi demanarem que ens expliquin com ens poden ajudar des dels serveis que atenen.
  • Els clubs de lectura que s’estan organitzant, amb una selecció dels més atractius a cada moment: sabíeu que totes les biblioteques de l’Empordà organitzen, com a mínim un cop al mes, un club de lectura?
  • Les millors anècdotes que passen a les biblioteques vinculades amb l’actualitat de cada municipi: quina és la darrera idea original de l’Ajuntament? Què passa amb la Biblioteca de La Bisbal? Qui s’encarrega dels horaris de les biblioteques? Com es compren els llibres de les biblioteques? I qui els paga?
  • També us comentaré quines propostes culturals no us podeu perdre i per les que val la pena agafar el cotxe i desplaçar-vos fins a una biblioteca propera.

Aprofitaré per recomanar-vos alguna novetat literària que vagi apareixent al mercat d’autors de les nostres terres –fins i tot és possible que algun d’aquests llibres sigui escrit per algun altre col·laborador de Ràdio Capital!- . Ah! i us explicaré a quina biblioteca o llibreria propera ja trobareu aquesta novetat

Ara que és el moment per fer-nos bons propòsits per al nou curs i m’agradaria que entre ells, us proposéssiu utilitzar més les vostres biblioteques.

Jo, de moment, us explico que el 8 d’octubre s’iniciarà a la Biblioteca de la Fundació Josep Pla de Palafrugell un Taller de narrativa curta a càrrec d’en Miquel Martín, escriptor de Begur i que és, també, l’escriptor De capçalera de la Biblioteca de Palafrugell. Les inscripcions per apuntar-se a les 6 sessions del taller d’aquesta aula de lletres s’acaben el 20 de setembre: no us els perdeu!

Feu lloc als vostres prestatges i agendes perquè aquest curs promet molt. Ens escoltem a Ràdio Capital. La ràdio de l’Empordà!

Últimes notícies

Efemèrides – 14 novembre

Efemèrides i curiositats d'aquest 14 de novembre

Comença el reforç de personal als serveis socials de Palamós i Vall-llobrega

El reforç és fruit d'un acord amb el Consell Comarcal del Baix Empordà per actualitzar la gestió de l'equip bàsic d'atenció social primària

Viatges Capitals: Varsòvia

Coneix la capital de Polònia, Varsòvia gràcies als Viatges Capitals de Ràdio Capital de l'Empordà. Descobreix els monuments més interessants i la cuina.

Palafrugell renova la senyalització en diversos carrers del municipi

L’objectiu és pacificar el trànsit i per fer-ho s’ha canviat la major part de la senyalització vertical i pintat de nou passos de vianants, millorant les senyalitzacions horitzontals

Supermatí – 14 novembre 2019

Recupera el programa d'aquest dijous!

Més notícies