13.1 C
Pals
Divendres, 1 desembre 2023
- Publicitat -

SSSSSHHHHH!!!

Carme Fenoll
Carme Fenoll
Bibliotecària
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Mitjançant aquest article, em proposo que entreu d’incògnit a les nombroses i atractives biblioteques de l’Empordà. En aquest espai d’opinió de Ràdio Capital, em proposaré portar-vos, de tant en tant, a conèixer:

  • Els bibliotecaris que poden ser els vostres prescriptors literaris i culturals: podreu escoltar les veus i què motiva als bibliotecaris dels diferents taulells de l’Empordà. Coneixeu el vostre bibliotecari? Els hi demanarem que ens expliquin com ens poden ajudar des dels serveis que atenen.
  • Els clubs de lectura que s’estan organitzant, amb una selecció dels més atractius a cada moment: sabíeu que totes les biblioteques de l’Empordà organitzen, com a mínim un cop al mes, un club de lectura?
  • Les millors anècdotes que passen a les biblioteques vinculades amb l’actualitat de cada municipi: quina és la darrera idea original de l’Ajuntament? Què passa amb la Biblioteca de La Bisbal? Qui s’encarrega dels horaris de les biblioteques? Com es compren els llibres de les biblioteques? I qui els paga?
  • També us comentaré quines propostes culturals no us podeu perdre i per les que val la pena agafar el cotxe i desplaçar-vos fins a una biblioteca propera.

Aprofitaré per recomanar-vos alguna novetat literària que vagi apareixent al mercat d’autors de les nostres terres –fins i tot és possible que algun d’aquests llibres sigui escrit per algun altre col·laborador de Ràdio Capital!- . Ah! i us explicaré a quina biblioteca o llibreria propera ja trobareu aquesta novetat

Ara que és el moment per fer-nos bons propòsits per al nou curs i m’agradaria que entre ells, us proposéssiu utilitzar més les vostres biblioteques.

Jo, de moment, us explico que el 8 d’octubre s’iniciarà a la Biblioteca de la Fundació Josep Pla de Palafrugell un Taller de narrativa curta a càrrec d’en Miquel Martín, escriptor de Begur i que és, també, l’escriptor De capçalera de la Biblioteca de Palafrugell. Les inscripcions per apuntar-se a les 6 sessions del taller d’aquesta aula de lletres s’acaben el 20 de setembre: no us els perdeu!

Feu lloc als vostres prestatges i agendes perquè aquest curs promet molt. Ens escoltem a Ràdio Capital. La ràdio de l’Empordà!

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós acull l’acte commemoratiu amb motiu del Dia internacional de solidaritat amb el poble palestí

Palamós s’ha sumat al Dia internacional de solidaritat amb el poble palestí, que es commemora cada 29 de novembre
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -