10.9 C
Pals
Dijous, 25 febrer 2021

Stay Homas modifiquen la gira del 2021 per culpa de la Covid-19

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

El CSIF demanda l’ajuntament de St. Feliu de Guíxols

La Central Sindical Independent i de Funcionaris ha actuat per defensar un funcionari a qui no se li reconeix la tasca de suplència

Alumnes que lluiten contra el canvi climàtic des de les aules

Els alumnes de 1r d'ESO de l'escola Prats de la Carrera de Palafrugell estan desenvolupant un projecte que té de lema 'El mar comença aquí'. Volen conscienciar la població sobre la importància de cuidar el medi ambient i no llençar brossa pel vàter o pels embornals.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Stay Homas han hagut de modificar la seva gira de presentació del disc “Agua” a causa de les mesures d’aforament i distanciament que hi ha actualment i amb l’únic fi de preservar la seguretat de tothom.

Els recintes escollits inicialment estaven pensats per un concert amb el públic de peu, cosa que dificulta la distància de seguretat. En el cas dels concerts de Barcelona previstos a la Sala Razzmatazz els dies 3 i 4 d’abril s’han mogut al 28 i 29 de maig al Teatre Coliseum amb dos passis per dia, a les 18 i a les 21h.

Pots consultar la resta de dates i les modificacions de les entrades al web del grup.

L’entrada Stay Homas modifiquen la gira del 2021 per culpa de la Covid-19 ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El Consell Comarcal impulsa nous convenis d’arquitectura pels ajuntaments més petits

Aquest nou servei dona cobertura a aquells consistoris que, per la seva petita dimensió, no disposen d’oficines tècniques pròpies.

Altres notícies