El proper 31 d’agost, 1 i 2 de setembre tindrà lloc a la platja Gran de Palamós la segona edició del BeachWater Polo Costa Brava, un torneig de waterpolo. La competició l’organitza l’acadèmia internacional d’aquest esport BIWPA. Es preveu, a més, que vinguin estrelles del waterpolo, com són els subcampions d’Europa Alberto Munárriz, Fran Fernández i Edu Lorrio. Aquests disputaran un partit de jugadors d’elit el dissabte 1 de setembre.

En total, s’han apuntat 26 equips apuntats de fins a set països: França, Suècia, Suïssa, Bèlgica, Regne Unit, Països Baixos i Espanya. D’aquesta manera, se supera la participació de l’any passat, que va assolir la xifra de setze equips participants de cinc països europeus diferents.

L’alcalde de Palamós, Lluís Puig, ha valorat la celebració d’aquest torneig:

Paral·lelament, l’organització també vol apropar aquest esport al màxim de persones, i per això ha realitzat tallers gratuïts d’iniciació al waterpolo, que es van impartir els dies 2, 9 i 16 d’agost. De fet, avui ha estat l’últim dia d’aquests tallers, que es feien a partir de les cinc de la tarda, a l’Àrea Activa de la platja Gran.