Supermatí, és el programa despertador de Ràdio Capital. De dilluns a divendres, en Miquel Curanta et desperta amb bona música, bon humor i tot el que et cal per estar al dia, gràcies a un gran equip de col·laboradors.

Subscriu-te al podcast del programa

Àudios del Supermatí

Comentaris d’opinió

La portada del programa

Programes Sencers

Actualitat SUPERMATÍ

Nuvolositat variable i inestabilitat

Jornada inestable amb intervals de núvols baixos i mitjos bona part del dia. A la tarda són possibles alguns ruixats que de forma local poden anar acompanyats de tempesta.

Cel mig ennuvolat

Avui i demà ens continuaran acompanyant intervals de núvols que poden ser més compactes cap a la tarda. Tot i que no s'esperen precipitacions, puntualment es poden produir plugims acumulant quantitats minses.
video

Sabeu que son els racons informatius del parc?

El PNMMBT és un dels PN més humanitzats de Catalunya però menys coneguts. Per això s’ha creat el RACÓ DEL PARC que es una...

Cap de setmana amb intervals de núvols

Avui i el cap de setmana el cel presentarà un aspecte canviant, amb estones de més nuvolositat i altres amb més clarianes. La temperatura baixa lleugerament avui i fins a mig dia el vent de gregal costaner provocarà onades que poden superar el mig metre. Dissabte i diumenge el cel seguirà mig ennuvolat.

Domini del Sol i ascens de la temperatura

Avui gaudirem d'un dia força assolellat amb temperatures màximes de 30ºC i algún núvol decoratiu. Demà serà un dia força estable amb estones de Sol, clarianes i alguns núvols que es poden desenvolupar a la tarda.

Avís per tempestes al Baix Empordà

Dia inestable amb augment de la nuvolositat i precipitacions que poden aparèixer en qualsevol moment del dia, essent més probables a partir de la tarda i vespre. Localment es poden produir xàfecs tempestuosos intensos. Demà torna la bonança meteorològica i el Sol.

Conducció

Miquel Curanta

Coordinació de continguts

Toni Sellas

Producció

David Parreño

Redacció

Toni Sellas · Informació local i comarcal

Sílvia Pedret · Informació local i comarcal

Dani Cortés · Informació general

David Parreño · Informació cultural

Marc Clapés · Informació musical i Televisió

Ignasi Arbat · Informació cinematogràfica

Josep Lluís Vidal · Cultura digital

Comentaristes

Adrià Pujol

Carme Fenoll

Paulí Martí

Toni Sellas

Marçal Lladó

Dani Chicano

Carles Sanjosé (Sanjosex)

Andreu Paneque

Iolanda Bustos

Gemma Rovira