9 C
Pals
Dimarts, 5 març 2024
- Publicitat -

Desnonen el casal de La Surera de Sant Feliu de Guíxols

L'edifici del carrer del Mall estava ocupat des del 4 de juny

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Sindicat de l’Habitatge a Sant Feliu de Guíxols, format per un grup de persones autoorganitzades que reivindiquen l’accés a l’habitatge al municipi, ha anunciat en una publicació a les xarxes socials que la policia els ha desnonat de “La Surera”. Aquest edfici es troba al número 5 del carrer del Mall i l’entitat l’havia ocupat el passat 4 de juny.

El bloc fins llavors havia estat en desús i és propietat de l’Ajuntament del municipi. En aquell moment, el consistori va iniciar els tràmits administratius per desnonar-los en data oberta. La policia va complir amb aquest tràmit el passat 20 de setembre.

Des del compte de Twitter de La Sureda Casal Socialista, expliquen que “malgrat que el govern local, encapçalat per Carles Motas, hagi actuat de manera totalment irregular per acabar-nos fent fora d’un edifici en desús des de fa anys, el jovent treballador continuarem lluitant a Sant Feliu i arreu”.

A més, en aquest fil, l’entitat expressa que al municipi no hi ha espais on els joves es puguin desenvolupar. Per això, des de La Sureda conclouen amb rotunditat que continuaran treballant “per disposar d’un espai des del qual puguem començar a desplegar una nova cultura comunista”.

L’Ajuntament de Sant Feliu va iniciar el procés de desnonament al mes de juny, quan es va signar un decret per començar els tràmits, explicaven en un comunicat emès des del sindicat.

- Publicitat -
- Publicitat -

1 COMENTARI

  1. como el edificio es de propiedad municipal ,mira como no tardaron nada en echar a los okupas, los de mas no tienen tanta suerte ,.

Comments are closed.

- Publicitat -

091 – 2×17

Avui portem alineació de luxe per saber on som i, sobretot, cap a on anem, gràcies l’Oriol Moliner, que...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -